Nur_50 Erden37 İyiyim hamdolsun yuvarlanıp gidiyoruz 😃İstanbul’un neresi? Bu arada rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.🌼
Erden37 Nur_50 Amimn inşallah hepimize hayırlısıyla sağlıkla kavuşmayı nasip etsin 🤲🏻 İstanbulda Bağcılardayım.
esnyz14 Nur_50 30+4 olduk kızçemle. Hamilelik artık zorlamaya başladı ama olsun her şeyin bir güzelliği var diye düşünüyorum 🫣 Eskişehir’liyim ama eşimin işi gereği Manisa’dayız şu an. Peki ya siz?🌺
Nur_50 esnyz14 rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.😃bende 7 haftalık minik daha. Nevşehirliyim eşimin görevinden dolayı İstanbul’dayız.🌸
esnyz14 Nur_50 Amin size de sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah, zaman çok çabuk geçiyor her anın tadını çıkarın 🥹
Sm135 Nur_50 25+2 olduk🌸 ayaklarım şişmeye başladı gebelik şekeri çıktı bi de hergün ölçüyorum dikkat etmeye çalışıyorum🥲 İzmir sıcağında şimdiden zorlanmaya başladım. Senin nasıl geçiyor ☺️
bastet Nur_50 21+6, biraz riskli geçiyor plesenta rahim ağzındaymış ne olcak bilmiyorum 28. Haftaya kadar bekleyip bakıcakmış tekrar doktor