MerveSoner45 AlyaLinaaa ah bi 38 olsam bende alacak hemen sezeryana doktor 😀 çok zorladı bu gebelik beni ya
AlyaLinaaa MerveSoner45 havalar ısındıkça beni de zorluyor 🥹 biz pazartesi kavuşuyoruz kızımla Allah’ın izniyle darısı başına inşallah 🌸🥰
Nur_50 MerveSoner45 küçük şehirde yaşadım o yüzden aşırı kalabalık ya heryerden insan fışkırıyor resmen😃
MerveSoner45 Nur_50 alışırsın zamanla sonrada benim gibi özlersin ben geleli 3 sene oldu ordan halen özlüyorum
cauuv1 Nur_50 boşnağım 38+6 haftalıgız nst de cıkan sancıları hissetmeye calısıyorum 😂😂😂 dogmuyorrrr son 2 gün sezeryan😂
MerveSoner45 Nur_50 valla doğunca belli olacak ama şuan kızım elim ayağım ya 12 yaşında herşeye yardım ediyor bebeği daha karnımda sevmekten yedi bitirdi bide doğunca bakalım neler olacak yaş farkı iyidir 2 ufak bebe kafam götürmez 😀
MerveSoner45 AlyaLinaaa rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah amin cnm benimde az kaldı sayılır bakalım hayırlısıyla görsek 38 i
MerveSoner45 Nur_50 aslen nerelisiniz ilk gittiğimde bende sevmemiştim kalabalıktan dolayı sonra sağlam dostlar edinince insan seviyor
Sinemm35 Nur_50 26+5 bu haftaya kadar pek hamile olduğumu hatirlamazdim bile ama artık yavaş yavaş agirlasmaya çabuk yorulmaya başladım 3. Trimester başlıyor artık tansiyon ve şeker var gebeliğe bağlı umarım kötü etkilemeden zamanında dogumumuz olur 🤲
cgdm-trzi Nur_50 35+5 olduk 🌸 gün sayıyoruz artık sıcaklar bunaltmaya başladı oturduğum yerde kalıyorum 😅 Ankara’dayım
Nur_50 cgdm-trzi rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. 😄Az kalmış şunun şurasında ne var.