Bebekanne__ Kızlar merhaba doktor kız dedi ama gören herkes erkek diyor cinsiyet partisi yapcam bi bakarmisiniz yoksa tekrar gitcem doktora kız olup erkek cikcak diye korkuyorum
Ozlm_31 Yani ekranda erkeğe benziyor gerçekten ama doktor o kdr okumuş bizim gördüğümüzu nasl göremesn kordon fln mi acaba
Bebekanne__ Ozlm_31 ya acaba a dedim kordonu görse erkek derdi ama kız dedi eminiz demi dedim rahat ol evet dedi
Bebekanne__ canparelerim_ ya acaba tekrar gitsem mi dedim bide cinsiyet partisi yapcam diye eminiz demi diye herkes erkek diyor kimseye hayır kız dedi de diyemiyorum
Ozlm_31 Bebekanne__ şimdi attığınız son fotoda kıza benziyor muhtemel kordon o geride duruyor ama rahat etmek isterseniz başka Bi doktora da görünün
1122esraesila Kesinlikle kız canım o kadar çok cinsiyet videosu izledim ki bugün bende kendiminkini öğrendim doktorla birlikte söyledik
Bebekanne__ 1122esraesila ya videosu var atiliyorsa atayim neye göre kız dediniz mesela cikitniyi gören erkek diyor O resmi gören erkek diyor
Kbra_9 Bebekanne__ banada o çıkıntıya herkes erkek diyo dur atim aynı görüntülerimiz yoksa benimdemi kız 🥰
Aysee1123 Bebekanne__ Bu fotoğrafta kız olduğu belli mesela bacak arası düz 4. foto. Ama diğerlerinde olan o ince çıkıntı arkadan görünen kordondur diye düşündüm. Çünkü birde pipi kendini daha net belli oluyor bence
-aybars-02 Geçen ay devlete gittim kız dedi tekrar devlete gittim %100 erkek denildi bugün yine gittim kesin erkek dedi değişmez denildi. Rabbim’in izniyle 🙏🏻🤲🏻🤲🏻🙏🏻
Birrrcan -aybars-02 kaç aylık kız dediler size bana da 19. Haftamda kız dedi ondan şüpheye düşüyor insan
Kbra_9 Aysee1123 bende resim attım canım bakarmısın banada benimde aynı görüntü ama erkek dedi doktor bana
Kbra_9 Aysee1123 canım bende burda paylaştım banada bakarmısın benimkinde de bu arkadaş gibi 2 çizgi var aynı duruyo
SuheylaCihan Bence doktorun dediği doğru. Kızsa kızdıe neden çekiniyosunuz ki evladınız sonuçta. Bana da 12.haftasa kız dedi 1 hafta sonra tekrar çağırdı bakalım bence yanılmıyor. İlk kızımda da 12.hafta da kız demişti. 17.haftada doktor hiç yanılmaZ
Bebekanne__ SuheylaCihan yok yanlış anlaşılmış kız olup cekinilmek değil arife günü cinsiyet partisi yapicam kız olup erkek çıkması garip olur demi kesin olsun istedim orda çıkıntı da görünce o yüzden yanj