Ozlem4141 Anonim3447 benım bildiğim bu mantar olabilir bı şampuan vardı vucut doktorların verdıgı onla yıkanınca bellı bır sure sonra gecıyor
DilanDelal Anonim3447 mantar bunlar. Kanazol diye bir şampuan var onu kullansın vücuduna mutlaka geçecektir.
Minsaa Anonim3447 çok stres olduğum bir günde on dakika içinde olmuştu bende ve tüm vücudumda daha büyük lekeler vardı kaya tuzuyla duş alsın tahlilleri temiz çıktıysa ve derdini içine atmasın geçmiş olsun
muhammedd Azra41 benimde yanağımda çıkar komple yüzümün bi tarafını kesip atasım gelirdi dehşet bi ağrı bağışıklık sistemim düştüğü an tekrarlar sürekli farklı yerlerde çıkıyor gözüme doğru yaklaşıyor inşallah çıkmaz
Azra41 muhammedd vitamin kullan valla. Bende en son aktarda krem yaptırıp kurtulmuştum 😔 doktorun verdigi kremler asla fayda etmemişti.
muhammedd Azra41 nasıl bir krem evet doğru vitamin alımıma dikkat ettiğimde çıkmıyor o şekil kremi bilmiyorum ama kortizonlu kremler ve ilaçlarda işe yarıyor
Annesininportakali53 Anonim3447 çok büyük olasılıkla egzama olabilir deri ve zührevi ye götürün . B 12 ile alakası yok
Annesininportakali53 Anonim3447 acilden giriş yaptırabilirsiniz aslında gerçekten cildiye için genel olarak problem var yani oturdugum semtte de cildiye doktoru yok çok ihtiyaç duyuluyor
Sevdaistanbul Anonim3447 aynı sıkıntı bizde de var aşırı terden oluyor ilacı var cildiyeye gidin ilacı ve fısfısını kullanınca geçiyor
Tgba26 Anonim3447 bende de var doktor mantar demişti yaz aylarında daha da çoğalıyor. Tabi şuan ilaç da kullanamıyorum gebelikten dolayı
Azra41 muhammedd kortizon dediğin de sıkıntı vücudu şişiriyor bide yanlış vurulduğu anda felç gibi bişey oluyor. Aktarlara sorabilirsin İst da bı aktara sorup yaptırmıştım ben 🥺
Papatya07- Anonim3447 Geçmiş olsun Cildiyeye götürün bence kaşıntı ve ağrı yoksa gül hastalığı olma ihtimalide yüksek stres üzüntü mevsim geçişlerinde olabiliyor