Mujde1991 Hoppala78 lina koyarsan bna ozelden yaz hastane cikişi sana hediye ediyim. Bna kiz dediler şina koydum hazirladim herseyi sonra erkek oldu:)
Nrbnuzeze Hoppala78 Lina ismi çok hoş bir arkadaşım Lina ve liva arasında kalmıştı.insallah ismiyle de güzel bir evladın olur ❤️😻
askooyumm Güzel bir isim ben de düşünüyordum ama Kızılay dağıtıyor gibi herkes koyuyor o yüzden vazgeçtim
askooyumm Hoppala78 uygulamadakilerin çoğu koyuyor. Sadece gördüklerim bu kadarsa görmediklerimi düşünemiyorum
NesliMomm Mujde1991 Gerçekten mi çok şaşırdım Banada herkes erkek bebek gibi duruyor karnın diyor ama kızım olucak inşallah biz de Ada Lina koymayı düşünüyoruz ben de herşeyini hazırladım ufak tefek şeyler kaldı bakalım hayırlısı ☺️🌸
Mujde1991 NesliMomm allah gonlune gore versin 😘 benmki 6 ayda erkek dediler detaylida baslarda ayaklarini acmiyodu cok net gorememiştik :))
NesliMomm Mujde1991 Amin inşallah canım biz 1 hafta sonra 7 aylık olacağız hayırlsıyla. Hep kız dediler inşallah değişmez 🙏🥰 Sizinki farklı olmuş biraz olsun her ikisi de evlat sonuçta sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah 🤲