Syma_07 Deletedmom_116 geliyor geliyoooorrr havalı geliyoor😂😂😂 ayy bir avazda sağlıkla gelsin maşallah acilman olmuş bir anda
cicegim_234 Deletedmom_116 Allah sag salim kucağına almayi nasip etsin insalah ❤bi 4 cm daha olsa yeter bol bol ayetel kursiyi oku canm allah yar ve yardimci olsun
yaseminaltintas Deletedmom_116 Allah bir avazda dogurmayi nasip etsin, sag salim kucaginizda eve donersiniz insallah
Poyrazmerve Allah yar ve yardımcın olsun canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Bütün hamile arkadaşlarımıza isteyen herkese dua et. 🙏😘
Yenibirannee Deletedmom_116 yaa Allah bir avazda kurtarsin canım hadi bakalim 😁😁😁😁 mis kokuluma kavuşuyorsunnn hee
Esra_Omer_21 Deletedmom_116 Rabbim bir avazda dogurmayi nasip etsin bol bol rabbi yesir okuyunuz Rabbim kolaylastirsin inşallah ❤️
usenmedimyaptimbirvelet Deletedmom_116 anaa kız bu başlığı beklemiyordum daha çok hâlâ doğuramadım diye başlık bekliyordum nfnfnd ay hadi bir an önce kavuşun bebişle🫠
KLORAKHANIM Deletedmom_116 aaa Hadi gozun aydin kiz 50. Haftayi gormeden ne acelen vardi 🤣 saglikla al kucagina saglikla büyüt diledigince büyüt canim