Evet kızlar şehir hastanesinde kesi olmadan süper ötesi bir ekiple mükemmel bir doğumum oldu. 13 haziran akşam üzeri 37+5de ufak bir lekelenmem oşdu üçüncü çocucuğum oşduğu için diğerlerine belli etmeden kendimi ufak ufak doğuma hazırladım uzun bir duş çocuklarımla vedalaşma vs saat 10 k.valide çocuklarım uyuyunca getirttim onlar evde kaldı hastane ile evimin arası yarım saat yola çıkınca annemi aradım oraya geldi ilk muayenede 3cm açıklığım vardı nstde sancım düzensizdi 2 saat yürüyüş otur kalk yap tekrar muayene dediler ve hastane bahçesünde kız kardeşim annem eşim refakatinde hiç durmaksızın yaptım 2 saatün sonunda 6cm olmuştum yatışım yapıldı açıklık var ama sancım düzensizdi doğumanede annem son 1saate kadar yanımdaydı 1 saat kala annemide çıkardılar tatlı mı tatlı bir ebe geldi yanıma birlikte plates topu ve danslar yaptık sancım iyice sıklaştı sabah 7 45 gibü artık yorulmuştum ne kadar kaldı dediğimde 10 dakika da olabilir 10 saatte sana bağlı dediler nasıl bir azim se 8 10da prensesimi kucağıma aldım kesi yok sadece içerde iki dikiş dikişer bitince hemen eşimi çağırdılar bana bişeyler yedirdi duş aldırdı giyindim kızım hep yanımızda ve odamıza çıktık 1gün sonrada evimize geldik şimdi mis kokulumla yan yana hepinize benimki gibi güzel doğumlar diliuorum yazmamın sebebi bu tarz hikayeleri burada çok okudum ve beni etkilediğini düşünüyorum o yüzden de yazdım🥰🥰🥰🥰