Hamilelik istemeye başladığım için bıraktım ben de 3 buçuk ay sonra hamile kaldım bıraktıktan. Sigara mı büyük ben mi büyüğüm o beni yenemez ben daha güçlüyüm diye diye direndim, bir anda bıraktım henüz içmedim 5 buçuk aydır. Artık aklıma gelmiyor sigara içilen ortamlarda da duruyorum canım hiç istemiyor çok nadiren istiyor. İlk başlarda çok kötü oldum tabii ki kafayı yiyecek gibi hissediyordum ama geçti çok şükür. 3 hafta kuralı gerçekten çok doğru 21 gün dayanırsanız sonrası çorap söküğü gibi geliyor. Bir de bırakabilmek için kendi kendime hep şey diyordum, sigara içmek kalitesiz insanların işidir ben o kadar ezik biri miyim vs. (Yanlış anlamayın öyle düşünseydim 10 yıl günde en az bir paket içmezdim ama kendimi öyle öyle kandırdım işte belki size fikir verir diye yazdım. Çünkü bu sigara bırakmanın öyle ince bir çizgisi var ki o çizgiyi geçen bırakabiliyor. Bir anda öyle bir şey görüyorsun duyuyorsun düşünüyorsun ki o an tamam diyorsun ve bırakıyorsun. İşte belki yazdıklarımdan biri o çizgi olur sizin için diye bu kadar uzattım kusura bakmayın😄)