Ayazmom_ Kizlar selam, 14 haftalik hamileyim. Doktoruma danıştım girebilirsin dedi ama benim doktorum cok rahat bir doktor korkutmaz veya olumsuz bir sey söylemez sizede sormak istedim bir problem yasar mıyım ? Yaşayanlar oldu mu?
iremkoftercioglu Ayazmom_ Ben 15 haftadayım doktorum havuz deniz serbest dedi sadece sıcakta çok kalma dedi
Balarisiii Ayazmom_ bilmeden hamın havuzuna girmiştim bişey olmadı sonra başka zaman bir havuza girdim idrar yolu enfeksiyonu kaptım ve daha da geçmedi
Kuzeymiraa Ayazmom_ bana doktorum günün ilk saatlerinde girebilirsin demişti. Kalabalıklaşmadan temiz suya girmeye çalış demişti. Enfeksiyın riski var tabiki. Ama deniz rahatlıkla girebilirsin demişti
Yenibirannee Ayazmom_ ben hep deniz tercih ettim bir sorun yaşamadım. Havuza hiç girmedim enfeksiyon riski daha yüksek olduğu için riske atmadım 🌸
User10 Yüzme antrenörüyüm 22 haftalık hamileyim hamileliğimin en başından beri sürekli havuzdayım havuzun temizliğinden eminsen girmende bi sakınca olmaz yüzmek hamilelikte çok faydalı
Teachermamiyy User10 peki İstanbul’dayım ben büyüksehirlerin yüzme havuzları için ne söylüyorsunuz.sabah saatlerinde az kişinin olduğu randevu saatlerinde gitsek problem olur mu😒
User10 Teachermamiyy ben sivastayım burda emin olduğum yere giriyorum orda da akşamları temizleniyordur mutlaka sabah ilk giren siz olursanız daha konforlu olacağını düşünüyorum
alakayamaydanoz Ayazmom_ bugün doktoruma sordum havuz olmaz ama denize girebilirsin dedi. Havuzda enfeksiyon riski daha çok dedi
8mucizem8 Ayazmom_ bende 14 haftalık gebeyim ve havuzda kimyasal maddeler çok olduğu için enfeksiyon açısından sıkıntılı ama denize girebilirsin diye biliyorum
Ayazmom_ kizlar bugun gittiğimiz havuz bombostu bizden baska kimse yoktu bi 5-10 dk girdim insallah bir problem yasamam 🙏🏻♥️