Elenora Hjilhn benim o haftalar da hiç belli olmadı ne zaman 21. Haftama girdim sanki 3 günde bi anda karnım çıktı şuan az da olsa belli karnım 23. Haftamızdayız 🐣
ballikedii Hjilhn aşko 36+5 oldum hala çok büyük değil benim karnım sol tarafa doğru yatıyor bebeto ters geliyor zaten kimse 36. Haftamı bitirdiğime inanmıyor 😂
Elenora Hjilhn 17. Haftamda hissettim sırt üstü uzanıp iki elimi karnıma koyardım çok hafif bi kıpırtı hissederdim 🥹🥰
ballikedii Hjilhn 14 kg aldım ama basenden aldım bebeto haftasına göre ilerliyor şükür o yüzden kimse kilo aldığımı da anlamadı
Hjilhn Elenora benım sancı gibi sanıyelık kramplarım oluyor karnımda sanccımı yoksa bebekmı anlamıyorum
Elenora Hjilhn benim sancılarım da oluyor ama o kasılmaymış yani karnım büyüyor diyor oluyormuş doktorum öyle dedi aynı olmayabilir tabi kişiden kişiye farklılık gösteriyor
Esracigdem Hjilhn benim de 15+ haftalık alt karnım çıktı aslında ama bol giyince belli olmuyor. Asırı yemek yemişim gibi duruyor 😁
Mavisim099 30+4 oldum yandan bakınca az bise belli 😊🙏 boyum 168 kg 58miş insanın tipiyle alakalı biraz da .