Blgnnnnn Kızlar ben çatlatma iğnesi vuruldum bugün 9. Günüm dayanamayip test yaptım ama cok koyu negatif gördüm acaba erkenmi yaptım da çıkmadı kasik ağrısı sık idrar ve akintim var suphelenmistim hayal kırıklığına ugradim 😓
eylulmihrasmom Blgnnnnn en doğru sonuç için 14.gün diyor doktorlar bende dayanamayıp 11.gün aşırı silik çizgi gördüm 1 gün sonra bir daha yaptım daha koyuydu
Blgnnnnn eylulmihrasmom beklemek çok zor ama mecbur beklemek zorundasin reglimi bekliycem artık tek çizgi görmekten yoruldum
eylulmihrasmom Blgnnnnn çok iyi anlıyorum beklemek çok zor gerçekten inşallah pozitif sonucu alırsınız ben yeni olmadım ocak ayında oldum şu an 20+4 hamileyim
Blgnnnnn OnlyBaby çatlatma iğnesi evet ilk denememdi iğnenin etkisii geçmiş benim kimi insanin hemen geçmiyormus canim hangisi iyi bilemedim
OnlyBaby Blgnnnnn iğnenin etkisi geçiyor negatif gözüküyor sonra pozitif olabiliyor çünkü. Hamileliğin daha bikaç günü oluyo hemen belirmiyo idrar testinde
Blgnnnnn eylulmihrasmom ne güzel sağlıkla kucağınıza alirsiniz inşallah canım darısı isteyenlerede nasıp etsin rabbim