Cerkes6019 Bebege zarar vermeyecek hangi ürünleri kullanıyorsunuz yüzümde hep sivilce çıkmaya başladı kullandıklarımıda zarar verir diye kullanmıyorum
Okayss Cerkes6019 La Roche yüz yıkama jeli Sirenol cadı fındığı toniği Ve kesinlikle güneş kremi sebamed kullanıyorum ben benimde çok fazla sivilcem oluyordu hormonlardan bu ürünlerle cildim şuanda daha iyi
[silindi] Cerkes6019 bioderma yuz yikama jeli pembe sisede olan bioderma gunes kremi yves rocher nemlendirici yves rocher gunes kremi avene mineral gunes kremi değiştire degistire kullaniyorum temiz icerikleri tavsiye ederim.
Merve_vrl Cerkes6019 hicbir kimyasal sürmem yüzüme normal hayatımda hamile olmasam da. Sade bir Turk Kahvesi içiyorum bı güzel,sonra telvesini tüm yüzüme boyun bölgeme,dudaklarıma sürüyorum. 5 dk bekletip ılık suyla duruluyorum,misss🥰
Lur-2006 Cerkes6019 onlar asit içeriyor diye biliyorum açıkçası ben kullanmıyorum. Sebamed güneş kremi de benim yüzüme leke yaptı. Ben de la Roche kullanıyorum ve cosmed in güneş kremini kullanıyorum temiz içerikli
Merve_vrl Cerkes6019 kendimi bildim bileli kullanıyorum,hiçbir zararını da gormedim çok şükür. Aksine,o telveler yüzü yumuşacık yapan 😉
Selbus Cerkes6019 kırışıklık bile çıkıyor hormonlardan kuruyor cilt este louder in serum ve kremlerini kullandım. Temizleme için de clinik 1 numara. Akne için olam temizleyici ve mor renk plan toniğini kullanıyorum.