merveliyyy Yün yorganlarınızı yastıklarınızı elyaflarınızı nasıl yıkıyorsunuz makinada yıkayanlar kaç derecede
Papatyaaa__ merveliyyy valla benim ev apartman annemin evi bahçeli sağolsun götürüp evinde yıkıyor😂😂o yönden rahatım
Minnosaannee merveliyyy elyaf yastıkları makina da yıkıyorum ama yün yıkama taraftarı değilim yün bulaşık bisey illa çıkıyor bozar makinayi falan, elyaf yaptıklarımı da 30 yada 40 derece de düşük devirde yıkıyorum bolca yumuşatıcı kattın mi mis gibi oluyor
Allahkahretmesin1 merveliyyy yünleri makinaya atarsan yapışık yapışık bir şey olur eskilerin yaptığı gibi sopayla falan çırparak kurutmak gerekir ha öyle yapacaksanız kayınvalidem yaptıkların ağzını 2-3 kat dikip makinada yıkıyor sonra yünleri seriyor elyaf yastık yorganları direkt makinada yıkıyorum 30 derece 400 devirde
nebakiyonkomikmi merveliyyy Köy usulü legende isliyorum bir gün kalıyor sonra içine girip ayagimla cigniyorum bol bol yıkıyorum balkonda kurutuyorum sopam var onunla vura vura yumusatiyorum en son elimle açıyorum aralarini yastiga dolduruyorum 😂
yinehamile nebakiyonkomikmi bende aynı şekilde yapıyorum bir keresinde sadece kızımın yün yastığını makineye attım, bana keçe olarak geri çıktı 😂 o yüzden makineye tövbeliyim..
Minnosaannee yinehamile yumuşatıcı koymazsan ve sıcak su ile yikarsan keçe oluyor, durulama suyuna yumuşatıcı koyarsan hiç bisey olmaz ama makineye yazık
TuqbaArslan Yun yorganım yok yune dokunamıyorum ellerim kasinip kizariyor anneme verdim olanları ama Bi iki kere hali yikamacilara vermistim battaniye yorgan yıkayıp veriyorlar