irem10 -Annem sizin ikilide risk kaç çıkmıştı benim onbinde(10.000) 1 çıkmıştı ense 1.10 diğer değerlerde iyiymiş sanırım sizin nasıldı ikilideki deger
irem10 -Annem ense kalınlığı 1.10 çıkmış o gayet iyi, risk de 10000 (onbin) de 1 çıkmış gayet iyi dedi. Mom yazıyor o 0.80 çıkmış. Papp-A 1.42 . Fb-hcg 20.1 , değerler bunlar bunlarda aynı mi ki 🤣🤣🤣🤣🤣 yaşımız da yakın bende 26 ya yeni girdim
-Annem irem10 Perinatolojiye yonlendirildim aynı gün. Şu kadar diyim sana doktor bile görünce şaşırdı zaten açıklamasını da yaptı. İçime su serpti detayliyi bekle dedi. Kendinde inceledi ultrasonda tekrardan baktı ense kalınlığına falan güzel dedi bilmiyorum hayırlısı ben içimi ferah tutmaya çalışıyorum 🙏🏻 24 Temmuz detayliya giricem
irem10 -Annem valla çok ilginç bizde. Daha riskli çıkanlara yaptirmamislar bile o kdr pişmanım ki inan bak . Diğer değerler nasıl onlarda aynı mı
irem10 -Annem aynı hemen hemen. Neyse artık ya hayırlısı olsun benim haftaya cuma çıkacak çok stres oldum. İnşallah sende bende hayırlı haber alırız. Salak kafam o kdr çok kızıyorum ki kendime
-Annem irem10 Hiç takılma gelicek sonuçlara kuzum ne olursa olsun sende detayliyi bekle 🙏🏻 Umarım uclu de temiz gelir hiç strese girmezsin seni çok iyi anlıyorum 😇
-Annem babygst ikili test yaptırmış mıydınız? Üçlü test yanılma olayı ikiliye göre daha yüksek buluyor doktorlar genelde yani daha doğrusu benim takipli olduğum doktorum o şekilde demişti, ikili testi temiz çıkip üçlü testi riskli çıkan çok fazla gebe var biraha rabbim hamilelik nasip ederse ikili ve detaylı yaptırmayı tercih edicem 😂😊