Ask-bebegim Aysegul57 yoo her ay için 1 kilo normal diyor doktorlar hatta 10 -12 kilo hamilelikte toplam normal diyorlar
Birfzt mother2 bugün bı doktora sordum hareket ettikçe kramp giriyor olaabilir onuda ağrı olarak hissedebilirsin dedi yani ağrının yerinin değişmesinden dolayı bana da mantıklı geldi 😁
Aysegul57 Kalbimmmmm özel Güngören hastanesinde çok memnun kaldım 950 tl ödedik hem muane hem detaylı için şuan kampanya var sanırım
Euain mother2 ben de hep öyle diyorum ama geliyor bir şekilde. İlk haftalar hiç geçmiyordu ama 13.haftadan sonra çok çabuk geçmeye başladı ☺
Aylanursu mother2 18+3 haftalıgız dündü kontrolüm Çarşamba günü aşim var benimde bol acıkmalı geçiyor doymuyorum resmen oğluşum iyi şükür kasik ve bel ağrısı yaşıyorum bide ☺️
Aylanursu mother2 Başından beri var doktorum çok normal diyor rahmin kasılıyor genişliyor vücudun daha önce yaşamadığı şeyi yaşıyor falan dedi canım telaslanma ☺️
ragi7012 17+5 bebisim ultrasonda cok komik pozisyonlarda duruyor doktorla birlikte guluyoruz 🤣 ayaklari hep kafasinda veya oturur pozisyonda yav yer genis yayilsana be kizim hshdhdhss
mother2 ragi7012 ay hic gulesim yyoktu bende fidicem bu persembe insallah guzel guzel gorurum meleğimi