ucr13 Kızlar özür dileyerek soruyorum uzun süredir kabızlık yaşıyorum çok zorlanıyordum fark ettim ki makat tarafım dışarı doğru şişmiş başıma ilk defa böyle bir şey geliyor araştırdığımda basur olabildiğini gördüm İlk sorum kadın doğuma mı görünmem gerekiyor yoksa genel cerrahiye mi İkinci olarak vazelin önerisi gördüm sürsem vajina tarafıma gelirse bu krem enfeksiyon yapar mı
ozley ucr13 hemoroid için genel cerraha görünmek gerekiyor. Vazelin yumuşatır ama onun yerine madecassol, hametan falan sürerseniz hem iyileştirici etkisi olur. Benim normalde de vardı şuan hamilelikte çok aşırı zorlamadı. Madecassol kullandım sıkıntı yaşadığımda hamilelikte kullanılıyor doktorum vermişti.
yinehamile ucr13 2 hafta önce bende aynı sorunu yaşadım, Genel cerraha gitmek gerekiyor bana bı krem verdi, kremi çok kullanmadım ama benim ki doktor muayenesi sırasında patlayıp kanamaya başladığı için kanadıkca şişlik inmeye ağrısı azalmaya başladı.
arsamveannesi ucr13 gecmis olsun benimde ilk gebeligmde cikti 8 sene gecti aradan hala var ama agrisi falan yoktu sadece dışarıda şişlik vardi sanirm onu aldirmam gerekiyordu ama rahatsz olmadgm icin gerek duymadım simdi ki gebeligmde hafif agrisini hissediyorum bakalim inşallah sorun yaratmaz en korktgm seylerden biri
ozley ucr13 hayır tabii ki önce muayene ediyor. Daha sonra durumunuza göre ilaç ve krem veriyor. Bende hem çatlak hem hemoroid var. Doktor direk kesip alalım demişti aldırmadım korkudan 😂 çünkü çok büyük değil benim dışta. İçte çok şişmişti. Şişip kanayınca küçülüyordu biraz sancısı azalıyordu. Sonra yediklerime dikkat ettim uzun süre kabız isal olmayınca bayağı hafifledi.
ucr13 @ozley sadece dış tarafa doğru şişmiş ya kanama falan yok henüz doktorlar hep erkek çekindim biraz kremleri kullansam geçer mi acaba
ozley ucr13 doktor sonuçta onu düşünerek git çekinme derim. Belki doktor başka birşey söyler. Başlangıçta kolay geçirecek şeyler önerebilir.
yinehamile ucr13 hiç çekinme kuzum bende ilk çekinerek gittim, benim gittiğim doktor da erkekti ama hiç çekilecek bir durum yokmuş yani, doktorun alışık olduğu bir durum sen yeterki kendini kasma.