HappyMom Detaylar yazımızda! https://www.mutluanneleriz.com/2023/06/16/hemilelik-boyunca-goguslerdeki-degisiklikler/ Sizin de hamileliğiniz süresince göğüslerinizde değişim oldu mu?
Abcc-1 HappyMom Offf hemde nasıl sanki bütün hamileliğimi göğüslerimde yaşıyorum uçlarda hassasiyet kahve rengi yerler çok koyulaştı ve yayıldı göğüsler 1-2 beden büyüdü kaşıntısı git gide fazlalaşıyor kaşımaktan kafayı yiyeceğim 8. ayımdayım sütüm de gelmeye başladı 🥺
nnurergun_1103 gks-1534 bende 9 haftalık hamileyim ve sudyen değişimine kadar gitti konu bı beden buyuutum ölçüleri bende erken olduğunu düşünüyorum 😏
gamizee_ Gamgamze daha hamile olduğum belli olmadan büyümeye başlamıştı sonra da hızla devam etti valla😬
xbebegimx Gamgamze benim adet oncesi de hep buyurdu zaten ama gebelikte hafta buyudukce daha da buyudu
Edihaz90 Benimde öyleydi ilk haftalar çok acıyordu koyulaşma oldu ama şuan 5.aydayız göğüste ağrı yok bence zamanla azalıyor ağrılar
Mervece_16 Edihaz90 aynen 3. 4. Aylarda buyumeye başlıyor ağrı başlıyor ama ben suan 6. Aya gırdım ağrı yok ama baya büyüdü
KayraKuzusu Büyüdü,koyulaştı ve meme uçlarım çıkmaya başladı baktıkça benim olduklarına inanamıyorum🤣
Gulcannnnnnnn KayraKuzusu hahah aynı ben 😂 öğrendiğim haftadan itibaren büyümeye başladı şu an 11 haftalığız biraz daha büyürse iç çamaşırı ölçülerim değişecek
Betulkaraa34 Sag gogsumden sut geliyo ama solda süt yok napicam arkadaşlar nasil soldaki gogsumdeki sutu attırırım 1 ay oldu dogum yapalı 😥 sol olmadığı için de emmek istemiyo göğsümü huzursuz oluyo agliyo bende sag gogsume geciriyorum 😞😞 bilgi veriri misiniz
Anneadayi0404 canancaglayan bende 35 haftalığım sağ göğsümde ara sıra sızlama şeffaf sıvı geliyor solda çok nadir oluyor diyorlar bu iyi bişey bebek doğunca hemen sütün oluyormuş