Merhaba hanımlar .Şu an 38+3 üm .Ve bu 2. Gebeliğim Riayla hamile kaldım .Her neyse bu zamana kadar geldik çok şükür .Bixim yaşantımız ve isteğimizle 2 çocuktan sonrasını düşünmüyoruz ve istemiyoruz .Bu yüzden tüplerimi bağlatmaya karar verdim .Şöyle bir durum var ki benim ilk bebeğim normal doğumla olmuştu .2. Bebeğimi de öyle düşünüyordum fakat hem bu tüp bağlama mevzusu hem doğumumun arefe gününe gelmesi hasebiyle anestezi doktoru izinde olacakmış .kendi doktorumda anestezi doktoru olmadığı için ben normal doğum bile alamıyorum o tarihlerde dedi çünkü herhangi bir komplikasyonda sezeryan durumu olabileceği için dedi.Şimdi doktorun bana sunduğu şey şu haftaya perşembeye kadar kendi sancın gelirse doğurturuz diyor .Ama perşembeye kadar gelmezse perşembe gel suni ile başlatalım 2 3 ay sonrada bağlama işlemini yaparız diyor .Sunininde garantisi yok diyor ayrıca çocuk strese girerse sezeryana alabiliriz diyor .Ya da sezeryan için direk geliriz o anda bağlama işlemini yaparız diyor .Tamamrn bana bıraktı .Suni sancı çekmek mantıklı mı sonradan tüpleri bağlatacaksam eğer .Ya da direk sezeryan ile işi kapatsam mı bilemedim . fikirlerinize ihtiyacım var .