Ervaduru canım tansyonum sürekli yüksekti gebelik zehirlenmesi ile doğuma alındım 38. Haftamda ama 20. Haftadan itibaren idrarda protein kaçağı saptandı. Doktor bunu şöyle anladı bende bi belirti yokken daha çok küçük 20. Hafta yani kilomdan anladı 1 haftada 3 kilo falan alıyodum yediklerme dikkat ettiğim halde. Doktorum hemen anladı ve idrara baktı çünkü gebelik zehirlenmesinin en belirgin özelliklerinden bir aşırı ödem ayaklarım üç katı kadar şişti dehşet duruyodu, bunun yanında yüksek tansiyon ve idrarda protein kaçağı. Genel olarak halsizdim zor bi hamilelik geçirdim ve sürekli kusuyordum 9 ay kustum yüksek tansiyon kusturuyordu. Tansyonumun normal hali 14 dü ilaç kullandığım halde. Son gün fenalaştım tansiyonum 18 lere çıktı aşırı kusmayla hastaneye gittim o gün doğuma alındım acil. Yani gebelik zehirlenmesi nedeniyle neredeyse 20. Haftadan beri takip edildim ama hiç baş ağrım ya da gözlerimde görmeme olmadı. Senin belirtilerin bana daha çoo gebelik şekerini gösterdi gbi. Doktora gittin mi