• Gebelik
  • Rüyada erkek bebek görmek

Kızlar rüyamda hep erkek bebek görüyorum daha 10 haftalık sürekli oğlum diyesim geliyor erkek eşyaları alasım geliyor normalde kız çocuklarını daha çok severim eşimde kız istiyor aslında ama içine hep erkek doğuyor 🥺 cin takvimi falan baktım bi kac kişiye daha sordum kız dediler 😂

Aslan10 Ben hep kız hissettim ruyamdada öyle gördüm cinsiyeti kızdı;)

Aslan10 bende hep kız hissediyordum ama rüyamda defalarca erkek bebek gördüm , kızım olacak inşallah 🌸

Damla hayırlı olsun canım kız erkek önemli değil ama çok merak ediyoruz ne zaman öğrendiniz 11 haftalık gidicem sizce anlaşılır mı

Aslan10 bende rüyamda kız gördüm ikiz birde hep kız hiseetim ultrsayonda oğlum pipisini gösterdi doktorum 12.13. haftada erkeğe benziyor yüzde 80 erkek bil dedi bir ay sonra gittim 18. Haftada kesin erkek dedi

262223-- tersi çıkabiliyor demek ki bakalım bizim ne çıkacak kaynanam da erkek görmüş rüyasında geçen soyeldin sizin erkek oluyor adını bile söyledi yada o erkek istediği için öyle diyor bielmiyorum 😂😂😂

Aslan10 eşim ilk öğrendiğimiz günden beri hep erkek dedi ben de ortaya karışık hissediyordum yani sonra eşim de ben de rüyamizda erkek bebek gördük oğlumuz oluyor yani💙

Aslan10 😂😂 adınıda kendisi yanına sıkıştırdi kesin kalasik kayananlar işte bizimkiler karışmaz isim konusuna

Aslan10 12+2 de öğrendik %100 demişti doktorum bence en azından 12 yi bekleyin evet 11. haftalarda öğrenenler var ama cinsiyet organı 12 haftada tamamen oluşuyormuş daha garanti olabilir 🤗

Aslan10 hep rüyamda erkek gördüm hep hatta üst üste aynı rüyayı gördüğüm bile oldu çevremdeki herkes erkek hissediyorum dedi, sadece eşim benim kızım olacak demişti, baya da sakladı eşek sıpası ayrıntılı ultrasonda kız olduğunu öğrendik 🥹🥹

Papatyam17 eşim tam kız babası çok komik eğlenceli o hep kızı olsun istiyor görse de o yüzden kız istediğin için öyle görüyorsun derim ben ona 😂

262223-- ay bilmiyorum bende hevesli ler daha 10 haftalık kıyafetler alıyorlar banyo seti falan hep bakalım hiç karışmaz aslında annem gibi eşim ilk erkek evlenen galiba ilk babannelik heyecanı var

Tugbazdmr hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah 🥰

Damla görumcem 6. Ayında falan öğrendi bebek hiç göstermedi hep sakladı 😂😂