naneliseker_ Kızlar özelde ayrı devlette ayrı haftalar diyor doktor. 1 hafta önce 7+0 di bugün 7+3 ? Kalp atıyor sen olcumlerime bakma dedi doktor anlamadım birsey normalde 8 haftaligim.
Agg0207 naneliseker_ her ultrasonda farklılık olabiliyor canım farkı doktorlara gittiysen zaten şuanda küçük büyüdükçe haftasını yakalıyor
Anneyimbennanne naneliseker_ Bende de aynı oldi daha geçen gttgnde 32 haftalik bebeğime 34 dediler ..🙄
Papatyaaammm00 naneliseker_ Bende de tüp bebek gebesiyim geçen hafta kontrolüm vardı 9+2 olması gerekirken doktor 8 hafta dedi o esnada soramadım tüp bebek doktoruna sorduğumda da bu haftalarda gerileme falan olmaz yanlış hesaplanmıştır dedi. 🤷🏼♀️
1melekannesi3858 naneliseker_ son zamanlarda ama iki yerde aynı cikiyo haftasını yakaliyo yani sknti yapma
znkara naneliseker_ cihazdan cihaza fark olabiliyor usg ölçümleri hiç bir zaman %100 doğru değil bebeğiniz sağlıklı kalbi atıyorsa gerisini düşünmeyin stres bebeğinizi daha çok etkiliyor unutmayın 😊
YuvarlanamayanPaanda naneliseker_ kuzum aşırı takıntılısın bu kadar takıntılı olma burda kimse dr değil sen dokturunu dinle bak diğer ayno konu postunda yazdım bende 2 hafta gerilil var vede 1 hafta öncesi ile şuanli haftasını aynı dediler ama kalbı var sağlıklı elhamdülillah yeter
Anneyimbennanne naneliseker_ Normal olur mu ama . Ben sezeryanim onlar bana gün gerçek gitcem. Ama haftasından emin değiller normal doğum olsa sancım olunca giderim. Sezerynda geç kalma gbi bı durum söz konusu da ama. Evet tuhaf .
YuvarlanamayanPaanda naneliseker_ bu bebeğin içinde senim içinde büyük sıkıntı panik atak değilde çok takıntılısın sen yavrum boşa sitrese paniğe girme Alllaha emanetler