KbrSaglk 5+4 haftalık hamileyim mide bulantısından çok tansiyon düşüklüğü ve fenalık hissi şikayetlerim var böyle şeyler yaşayan var mı normal mi ??
KeremSevda27 KbrSaglk ben ayakta duramıyodum canm gozum karariyodu en iyisi yatmak doktora soyledm onemli degil yuksek olunca kork dedi sonrdan da gecti zaten
Ozderr KbrSaglk evet tansiyon sürekli 8/6 doktora gittikçe serum yiyorum bende Öyle berbat bişey ki sersemleştiriyor beni 😐
Bulutunannesii KbrSaglk normal canım benimde 20 haftaya kadar 6/4 8/4 9/4 hep böyleydi zaten yüksek tansiyon sıkıntı. Düşük tansiyon normal kabul ediliyor vücut bebege alışana kdar zorlanıyoruz
Nurellaa KbrSaglk 36 haftalık oldum hala 9/5 çıkıyo tansiyonum sabah uyandıktan sonra üç saat kendime gelemiyorum 😔 doktora sorduğumda düşük olsun ne güzel demişti 🤦♀️
sibeltmkl 25 haftalık olduk 1 aydır ki iyi.İlk zamanlar 8-4 8-5 di sık sık az az yemeye çalış canım.Drum yüksek olmasından iyidir diyor merak etme yanii😉
KbrSaglk sibeltmkl tabiki yüksek olsa daha kötü ama insan çok fena hissediyo kendini çok mutsuz oluyorum halsizleştikçe 😞
KbrSaglk KeremSevda27 bende sürekli uzanıyorum kalkınca panik atağım tutmuş gibi sıkıntı basıyo hemen 😞
KbrSaglk Nurellaa bende kafamı kaldırıp işlerimi yapamıyorum biraz iyi oluyorum sonra yine aynı günde 50 kere değişiyo ruh halim 😭
Migrenligebe KbrSaglk 23 haftalik olduk hala yasiyorum. Demir eksikligi varmis ondan oluyormus bende. Kan tahlillerinizi mutlaka yaptirin
KbrSaglk Migrenligebe kalp atışını dinlemeye geldiğinde yaparız tahlilleri demişti pazartesi gidicem tahliller için inşAllah 😞
Nurellaa KbrSaglk sabahlar hiç olmasın istiyorum ya bişeyler yesen bi dert yemesen bi dert 😔 bir an önce doğurmak istiyorum 😂
KbrSaglk Nurellaa akşam 5e kadar aç durdum çok iyiydim artık bişeyler yiyim dedim şuan yemez olsaydım diyorum 😞
ebrarmom08 KbrSaglk ben hamile olmadanda.tansiyonum hep duserdi halsiz kalirdm hele smdi 8 9 10 arasnda.gidip geliyor sodaya limon tuz atip iciyorum iyi geliyor bana