T-2023 3prensannesiii 20 haftalık değişmez sanırım bana 13 de erkek demişti 15 te kız olduğu netleşti 😊
Busrabulduk- 3prensannesiii canım 16 haftaya kadar belli olmuyor pek ama 20 den sonrasının değişeceğini sanmıyorum yani çok nadirdir değişende
__kamilla___ 13 haftada erkeğe benziyor dedi 17. Haftada yine erkek gibi dedi 23te kesinleşti kız dedi 34. Haftadayım kız bekliyoruz 😅
3prensannesiii Erkeğe benziyor dedi kesin mi dedim kesin diye bişey söylemedim dedi sanki azarlar gibi
2prenses_masal-oyku 3prensannesiii normal çünkü erkeğe benziyor diyince kesinmi diye sormuşsunuz normalde bayaa söylenmemesi gerekiyomuş çünkü kız haberini duyan karnında ölsün diye onca şey yapıyomuş ondan dolayı öyle söylüyolar haklı olarak 🤷🏻♀️
Elfelf0 T-2023 evet boş diyodu . Devlette ki doktorum son gidişimde erkek bu diyince özele gittim erkek mis
Elfelf0 T-2023 evet boş diyodu . Devlette ki doktorum son gidişimde erkek bu diyince özele gittim erkek mis
berryy21 3prensannesiii kendi doktorum erkek dedi 2 gün önce detaylı gittim o da erkek dedi bugün raporları götürmeye kendi doktoruma gittim tam bakamadımama en son erkek bakalım sağlıklı olsun da şuan herkes erkek diye biliyor 😂 21+4 üm
3prensannesiii 2prenses_masal-oyku ayyy Allah korusun Rabb’im sağlıkla versin inşallah yavrumu tabi gönlüm çok istiyordu kız olmasını iki meyveyi takmak .
Zeyno93Alina2023 20 haftada kesin söylenmesi lazım, erkeğe benziyor diyemez ya. Bende 12-14 haftalarda erkeye benziyor diyordu doktorum, 15te kız dedi. 17de ve 24te kız dediler kız bekliyorum🥰
3prensannesiii Zeyno93Alina2023 erkeğe benziyor dedi kesin mi diye sorunca kesin diye bişey demedim detaylıda billi olur dedi
2prenses_masal-oyku 3prensannesiii amiin cümlemize benim doktorum açıkladı bunu bana ondan sonra anladım bende valla yok dedim öyle bi amacım yok gerçekten ne olursa kabulümdür dedim kızım oldu çoook şükür diyorum 😍