Canımız teyzelerimiz umarım Allah herkese benim gibi benim doğumum gibi bir doğum nasip eder 🙏🏻 Öncelikle eski postlarımda bakarsanız nişanım gelmişti. Doktorum yurtdısındaydı o yüzden evde beklemem gerektiğini vs söylemişti benim içim rahat etmedi ve doktorumun gelmesini bekleyemedim. 09.06 tarihinde doktorum izinde olduğundan başka bir doktora gittim nişanımın geldiğini vs söyledim Usg ile baktı vs suyum falan hepsi iyiydi nst istedi. Fakat nstde bebeğimin hareketleri yoktu ve bundan 2 hafta öncede aynı sorun yaşanmıştı. Doktor Sena 2 hafta öncede böyleymiş biz seni yatıralım bebegin çıkmak istiyor dedi. Tabi ben ağladım çünkü bebeğim 36 haftalıktı yoğun balıma girer diye korktum açıkçası sonra yatışım yapıldı 1 parmak açıklık vardı spontan takip edilecekti nst takibi ve açıklık bakılarak eğer bebeğin hareketlerin de azalma olursa sezaryana alınacaktım. Hatta doktorum ertesi günü resmen sezaryan planlamıştı. Saat 17.00 da yatışım yapıldı. 20.00 da 2 cm açıklığım oldu. 22.00 4 cm açıklığım oldu bu arada sancı hissetmiyorum ama açıklık bakıldıgın da az az adet sancısı oluyor. Yanımızda Meryem ana otu vardı eşim Meryem süresi nas felak Fatiha ve ayetel kürsi okudu ve suya koyduk. Veee sonrasın da 00.00 da benim açılmam 7 cm oldu bu arada sancıları dehşet hissediyorum. Plates topunda zıpladıgım da rahatlıyorum. Ebe yanım Sena gel bi bakalım dedi saat 02.00 da 8 cm oldum veee 03.07 de dünyaya canım altın saçlı kızım doğam dünyaya geldi ♥️ Suni sancısız az kesili (epizyolu) bir doğum oldu aşırı hızlı ilerledi. Hatta ebe hanım bile aşırı iyi doğuruyorsun 2ve 3. Ye tekrar çocuk yap dedi hahahh 😀