Nazee Kizlar 33 haftalık ikinci bebeğime hamileyim bebeğim 2 kiloymus şuan bir hafta geriden geliyorsun dedi sizin bebeklerinizkac gramdi neler yapılabilir son ayda kilo alınır mı
Helin09 Nazee neler yapılabilir son ayda kilo alınır mı Son ayda daha hızlı kilo alıyo bebisler bol bol meyve ye bence ben gebeliğim boyunca sürekli yedim yemekten cok meyve yiyorum şeker çıktı bende gerci ama sende yoksa ye
Eylulmom Nazee günde sabah bir akşam bir muz yesen bile kilo alır canım helva yiyebilirsin kefir sade soda hangilerini seviyorsan
Helin09 35+5 im canım ben de bugün gittim doktora 3 kiloymuş bebişim, bizim biraz iri 1 hafta 10 gün filan önde gidiyo dedi doktor
Senannnn Haftada 2500 kiloydu son zamanlarda hızlandı kilo alması iki haftada bir gidiyorum her seferinde yarım kilo almış oluyor haftaya gideceğim bakalım bu sıralar çoğalıyor zaten kilo alımı toparlar merak etmeyin elinizden geleni yaptıktan sonra gerisi bebişte ben özellikle şunu yiyeyim kilo alsın vs demedim dengeyi kurmaya çalıştım sadece şükür böylede alıyor şartlanınca da olmuyor sanki
Nazee Senannnn Ben mesela süt yerine yoğurt haşlanmış yumurta yerine yağda yapıyorum iki üç öğün yerim ne olursa
Senannnn Nazee ihtiyacı olanları alıyor zaten sizden merak etmeyin kaşar peynir muz yoğurt süt en çok yazılanlar ama ceviz son aylarda hurma ekleyin doğuma da yardımcı olacaktır
tugcedoganay1 son ayda haftada yarım kilo alıyor canım 2 hafta önde veya 2 hafta geride olması çok normal hiç sıkıntı etme🥰
Nazee Benma inşallah kilosu sağlığı yerinde olur en önemlisi sağlık tabi en kolay şekilde soğutmayı nasip etsin inşallah Rabbimiz