Gul_32 Merhaba anneler 15 haftalık hamileyim yurtdışında yaşıyorum bundan dolayı burada cinsiyet emin olunmadan birşey diyemiyorlar ama bende gün gün merak içerisindeyim belirti ve cinsiyeti neler acaba birlikte fikir olsak🙈🧸
Yenibirannee Gul_32 ben 2. Kızıma hamileyim 🤗 ikisinde de bulanti ve kusma yaşadım ve sürekli eksi şeyler yemek istiyorum 😁 göbek şeklim de yayık bir şekilde 🤗
Hacerdogan Gul_32 bende 2. Kızıma hamileyim ilk gebeliğimde aşırı şiştim çok kusma ve bulantım oldu özellikle sabahları.. Tatlı seviyordum. Halka tatlı çok çekiyordu canım 🤣 Bunda her şey tam tersi kilo almadım top gibi sivri bi göbek erik ve dondurma aşırı yiyorum çok acıkıyorum 🤣
Hdemir1618 Gul_32 benim cildim bozuldu,göbek kısmında yanlarım doldu ilk, hep ekşi yedim,ayaklarım yanıyordu sonuç 21+3 te öğrendim kısçem olacak
Gul_32 Bende de ilk 10 hafta sabah bulantıları ve koku hassasiyeti oldu sürekli ekşi şeyler yedim limon erik vs karnım yayık diyemem ama 🤦🏼♀️
ZeynepNur5274 Gul_32 kusmam olmadı eriklerş tuzlayıp yedim hep meyve çekti canım ayaklarım sıcacık karnm yok yanlarım çıktı 5 aylık olucaz sonuç oğluşum olucakmış 😁