Yenibirannee Kucukpandisko ben kisilestirilen bir çerçeve yaptırdım üzerinde kızımızla beraber bebeklikten bugune kadar olan resimleri var ama bugün gitmemis üzüldüm biraz :) pazartesi gidicek sanırım 🤗
Elenora Kucukpandisko ben babasının aslanı yazan zıbın aldım 🤣 ay ne cimrisin demeyin hiç alınırım kocam benim paramla bana hediye alma lütfen der 🤣🤣🤣 güzel bi yemek yapmak onu daha mutlu ediyor yemekte yapacağım o gün en sevdiğinden 🧿🥰😍
ballikedii Kucukpandisko eşim tişört istiyordu biraz pimpirikli öyle baya dener dolanır öyle istediğini bulup alırız. 2 tane tişört denedi dün beğendi onları aldım direk zaten malum ekonomide tişörtler bile uçuk fiyatta
Kucukpandisko ballikedii he bacım valla artık hiç bişi alınmıyor zaten ama bende ilk babişler günü olduğu için basit bişey almak istemiyorum
Yenibirannee Kucukpandisko pazar gününe geldiği için öncesinden gitmesini istedim çünkü eşim bekler hediye 🥺 ama yetismemis kargoda kaybolmus bugun aradilar tekrar yapip yollamışlar nasip artik ya pazartesi alsin hediyesini 😁😁
ballikedii Kucukpandisko anneler gününde o bana alamadı karar verememiş 😂 ben gittim aldım daha ne istiyo amaan 😂