aslii57 Kızlar bir türlü adet olmadım pcosum var test yaptım gebelik yok. Adet olunca aşılamaya başlayacağız tarlusal kullanmak istemiyorum ne kullansam aadetim sokulur
nisamom_ aslii57 tarlusal gebelik yoksa adeti başlatıyo gebelik varsa bebeğim tutunmasını sağlıyor demişti doktorum🌸
Aysnr11 aslii57 Duphaston kullanabilirsin tarlusala göre daha iyi niyetli bi ilaç 😄 gebelikte de kullanılabiliyor çünkü
aslii57 nisamom_ ya bunu ilk kez duydum Dr um bana da test yap gebelik yoksa tarlusal kullanabilirsin demişti ama kullanmadım ben
anneoluyoruuumm16 aslii57 benim adetim gecikince kekik suyu kaynatıp içiyordum bayağı etkili canım dene istersen
nisamom_ Aysnr11 evet canım dushastondu galiba benimki tarlusal değildi 🙄yanlış oldu sanki etkisi yokmuş warsa tutunuyormuş yoksa adet başlıyormuş
Esracigdem aslii57 cok riskli öyleykenmhamile kalmak prospektüsünde de öyle diyor. Bir de hibir şey olmaz demişti. Bir dotor etkilenmiş olabilir demişti. Su an 4 aylık bebek sağlıklı. Sadece benim rahmim çok iyi değil yatarak geçiriyorum 🥲
Aysnr11 nisamom_ Evet tarlusal direkt adet söktürücü ve gebelikte kullanmak büyük risk taşıyor 😊 o yüzden düzeltme gereğinde bulundum 🥰
Esracigdem yusram68 yok olmadı 3 gün içinde olmam gerekiyordu hattabi hafta gecince kafama takılmıstı test yapmıstım
2prenses_masal-oyku aslii57 dupaston kullanın bence ben onu kullandım düzenli oldum 3 ay sonrada hamile kalmışım
aslii57 2prenses_masal-oyku az önce eczaneye sordum ama Dr önerisi ile veriyoruz dediler alamadım tarlusal aldim