anneoluyoruuumm16 Konya’da uygun fiyata detaylı ultrason bakan yerler var mı. Devlet hastanesinde baktırmak için hangi bölüme randevu almamiz lazim acaba
Haticebrc anneoluyoruuumm16 devlette kadın doğum doktoruna alıyorsun o günün geldiyse zaten radyolojiye yönlendiriyor özelde ise Elif arıkan ve Bedia Kara var radyoloji uzmanı ikiside ben hem devlette hem özelde yaptırdım imkanın varsa özele git bi saate yakın ilgileniyor devletten sen göremiyorsun zaten beş dakika sürüyor organlarına bakıyor resim falan vermiyor
anneoluyoruuumm16 Haticebrc Bedia hoca bir hastanede mi görev yapıyor yoksa kendi kliniği mi var yardımcı olabilir misiniz
Haticebrc anneoluyoruuumm16 kendi yeri var meram Beyşehir caddesinde başkent hastanesini geçince solda instagram kullanıyorsanız ordan bakabilirsiniz. Esmira Plaza. Selçuk mahallesi metanet sokak no 1/205, 42000 Konya Tel +90 507 377 17 42
Kircicegi Haticebrc canım bende gördüm istagramda muayenesine ayrı bı ücret mi alıyorlar detaylı ultrasonda . Fiyatı ne kadar
Haticebrc biryildiz42 evet memnun kaldık çünkü devlette uzun sürmedi ve detaylı bilgi verilmedi 900 tl ödedik