_tuuggcce_ Kızlar boş ev temizliği yapacak birini arıyorum. Taşınma olmadan önce evin temizliğinin yapılması lazım. Tanıdığınız biri var mı?
Pembesarelle2 _tuuggcce_ Bizim de tayinimiz Kocaeli’ye çıktı ilçe bekliyoruz Ben de burda bekliyim lazım olucak banada
Zeynebinannesi Memnundun galiba bende darica temiz için birini bakıyorum devamlı değil bi iki sefer ne kadar günlük ucretler
2prensessannesi Pembesarelle2 diger gonderilerde korfezde eviniz oldugundan bahsediyordunuz ya o yuzden dedim
2prensessannesi Pembesarelle2 eviniz varsa bence semtin onemi yok . Kocaeli kucuk yer her ilceye rahatlikla gidip gelinebilir o yuzden eviniz varsa en guzeli orda oturmak
Pembesarelle2 2prensessannesi Evet öyleymiş körfez dışında Dilovası ve akpınarı yazdı eşim en uzak karakol 23 km oluyor Bakalım hayırlısı ya kiralar çok Kocaeli’de hiç olmayan evlere fahiş fiyatlar koymuşlar sen Kocaeli’de misin canım tam olarak hangi semtte sin
yumamiii Pembesarelle2 ben de derince yenikentteyim buralarda da oturabilirsiniz hep siteler memurlar vs oturuyor çok memnunum🤍
Pembesarelle2 2prensessannesi Bende çok seveceğim karadenizden farklı yok gibi canım teşekkür ederim 🥰
2prensessannesi Pembesarelle2 korfez daha sanayi bolgesi aslinda ama yuvacik basiskele masukiye taraflari tam bir karadeniz hafta sonu gezmelik cok guzel yerleri var
Pembesarelle2 2prensessannesi İnşallah yerleşince her yerine gider görürüm canım çok şükür kendi evimiz oldu ya başka bir şey istemem kiralar çok fazlaydı kira verir gibi yatırım yapıcam henüz bebeğim yok ilerisi için çok şey gerekli rabbim herkesin yardımcısı olsun
2prensessannesi Pembesarelle2 amin inşallah kiras isi cok zor buralarda bile 10binden asagi ev yok . Ayni ilce olmasi cok guzel
Pembesarelle2 2prensessannesi Öyle canım eski evlere 10 bin kira istiyorlar eğer kendi evimiz olmasaydı ben ev alıp kredi ödeyecektim kiralar akıl alır gibi değil ya Allah herkesin yardımcısı olsun