Suleuz Bayanlar ben cinsiyeti henüz öğrenmedim ama hamileligimi öğrendiğim andan beri hep erkek bebek hissediyorum kız bebek gibi gelmiyor hiç içime hep erkek doğuyor sizinde içinize dogan çıktı mı acaba
guzelanne01_ Suleuz evet kızıma hamile kalmadan öncede hissettim hatta oğluma hamile kalmadan öncede hissettim Rabbime hamd olsun İlk kızım olması en büyük hayalimdi şükür öyle oldu
Ahsensena 20 haftalık olduk, bugün öğrendik cinsiyeti. Başından beri hep erkek hissettim, çevrem herkes kıza benziyor dedi karın yapımdan dolayı ama ben erkek diyordum, bugün erkek olduğunu öğrendik…
bugse52 Herkes rüyasında kız gördü. Karnımın şeklinden diğer belirtilerden etrafımdaki herkes kızın olacak deyip durdular. Bende hep erkek hissettim içimden hiç kızım diyesim gelmiyordu, hep oğlum oğlum deyip durmuştum. Sonuç erkek:)
Aecer Suleuz ben de hep erkek hissettim rüyamda da gördüm erkek olduğunu ve sonuç olarak oğlum oluyor :)
262223-- Suleuz 😂kız gördüm rüyamda ve kız hissetim hep sonuç oğlum pipisini gösterdi ultrsayonda 👼🏻💙
Babyykmz Suleuz evet en basindan beri esimde bende hissettik ama tutmadi 😀 biz kiz istiyorduk ama yogun bir sekilde erkek hissediordum boyle baskın bir his hatta oyle agir bir his ki. bu his bir kiz bebege ait olamaz diyordum. Megerse o his kiz bebege aitmiş 🥰🥰 arada sirada kiz mi acaba diye dusunuyordum karnimda kelebekler ucusuyordu minnos minnos oluyordum kiz olsa boyle hissederim iste diyordum kesin erkek diyordm 😀
Seyma_erkan27 Suleuz Benim 2 kızım vardı zaten 3 gebeliğim şuan bunuda başından beri kız hissediyordum öylede oldu 28 haftalık kizçemi bekliyorum ❤️
anneoluyoruuumm16 Suleuz valla hamile kalmadan hep ilk cocugum kız olacak diyordum. Hamile kaldım bir iki hafta kız hissettim. Sonra rüyamda peygamber efendimizin sakalını öptüm. Anlamında hamile bir kadın görürse oğlu olur yazıyordu. Sonra erkek hissetmeye başladım. 14+5 olduk hicbirsey hissetmiyorum. Pazartesi ogrenicez bakalım
anneoluyoruuumm16 Busrabulduk- evet bende uzun süre etkisinde kaldım 🥰 kızda olsa erkekde olsa hayırlısı olacağına inanıyorum bu rüya sayesinde
Yasemin__ Suleuz bende öyle oldu canım sürekli erkek hissetim 17. Haftada kız demişti doktor ona rağmen erkek hissediyodum sonra 24. Haftada erkek olduğunu öğrendik Eşimle çok şaşırdık bi yandan da kız olsun istiyoduk ama insan anne olunca hissetikleri doğru çıkar demişti Doktorum şükür yolun sonuna geldik artık her an gelebilir bebeğim 💙 sağlıkla gelsin bebeğiniz