Elifakbulut5 size annemden bir örnek vericem. Ben en büyük kızıyım sonra ikiz kız ksrdeşlerim var annem istemeyerek kaza sonucu hamile kalıyor ve babamda aynı eşinizin verdiği tepkiyi verdi kesinlikle istemiyorum aldırcaksın diye eziyet etti anneme aynı evin içinde 18 gün ağzını dahi açmadı hiç konuşmadı annemle. Annemde istersen boşan ben aldırmıcam kesinlikle dedi 3 tane evladım var o onlardan birini öldürmüşüm ha karnımdakini dedi. Babamın etmediği eziyet kalmadı( sözleri ve tavırlarıyla). 6 aylıkken annemin doğum sancısı tuttu. Tabi annemin o kadar üzüntü ve stresine çok normal bu durum.babama sancısının olduğunu bile söylememiş o psikolojiyle bebekte bende ölelim demiş.sonra babam farkedip doktora götürmüş doktor iğne ve ilaçlar verip rahim ağzında açıklık var yatman lazım en az 2 ay hiç kalkmaman lazım diyor. Annem 2 ay hep yatmak zorunda kaldı neyse kardeşim sağ salim doğdu ve babam doğdu gün çok pişman oldu. Ve o kadar ilginç ki kardeşim bebekken hep baba baba diye ağlardı daha 7,8 aylık ancaydı siz düşünün. Hiç anne diye ağladığını bilmem. Babam kaç kere annemden özür dileyip ağladı iyiki beni dinlemedin aldırmadın diye. Ve doğdu zamandan beri en küçük kardeşim babasının kızı olarak kaldı. Babam hep öyle demeye başladı. Babasının kızı bu başka derdi kardeşimde babama çok ayrı bir düşkündü. 1,2 yaşında annem yemek yedirirdi annemin elinden kaşığı,çatalı alıp babama verirdi o yedirsin diye babam gıcıklık olsun diye limon,turşu filan koyup verirdi ondan hiç ses çıkarmaz yerdi. Biraz uzun oldu ama çok benzettim annemle yaşadıklarınızı o yüzden anlatmak istedim inşallah size yol gösterir sizinde böyle bir sonu olur