- Haftama girdim bgn çok az hareket etti normal mi çok kafama taktım acile gitmeme ramak kaldı.Bu şekilde olan var mı abartıyomuyum???
Bebek hareketi
Cakil hergün farklı hissedersin bir kaç gün daha kontrol et doktoruna danış hep aynıysa 😊ama sıkıntı yoktur
Tugcealtinisik dün çılgın gibiydi ama bgn varla yok arası panik oldum teşekkürler cvbın için🖐
Cakil benimde aynı ama yinede dikkat et hareketlerine her gün farklı oluyor bide hep hissetmek istiyorsun aklın orda o yüzden takıyorsun bende öyleyim 😊😊
Tugcealtinisik aynen öyle çikolata manyağı ettim çocugu ye tatlıyı hareket etsin😊Yediğim halde durgundu bgn nese yrn ola hayrola takmıcam👍
Cakil takma zaten aklın orda ya o yüzden böyle heyecanlısın onlarında bizim gibi her günü aynı değil 😂
Tugcealtinisik özel hayata çok müdahale etmiyim haklısın teşkkür ettim😉
Bende 27 haftaligim günü gününü tutmuyor benim de bugün a hareket etti hep ets in istiyoruz ama onlarda yorgun oluyor cnm telaş etme uyuyordur bıdık 🙂
Cakil canım kendini yorduğun zaman hareketleri az olur dene gör ben b gün iş yaptım yoruldum baya baktım 2 gün az hareket sonra normale döndü birde zaman ilerledikçe daha az ama daha belirgin tekmeliyor suanda 29+3 um 2 gün hiç oynamazsa gidersin doktora
Oynuyor hissediyorum ama çok derinden gücü yok gibi.dün yerimden sıçradım tekmesine.süt içtim şuan başladı vurmaya şükür🙏
Cakil yararlı şeylere tepkiyi seviyorlar ☺🙏