Smyye0303 Melodimm pişmiş olunca bı iki taneden bişey olmaz bende yedim 8 haftalığız 😁😂ikinci gebeligim
ikbalk Mustafayigitvebeytugannesi zaten sosis salam çiğ değil, ısıl işlem görüyor haşlanıyo falan , ben de arada kaçırıyorum 🙈🙈 oh afiyet olsun 😋
Tuntun Melodimm şaşkınlıkla okuyorum ya 😂 karnimizda buzdan cam içinde tasimiyoruz bebekleri Allah aşkına bu kadar abartmayın.
ikiprensannesi__ Melodimm bende yemistim okadar kötü yorumlar vardı ki 1 tane yemiştim ama.korkudan zorla kendimi kusturdum 🤣 sen yapma ama bir taneden bişey olmaz ya
Tuntun ikiprensannesi__ kusmak sosisten daha zararlı bebeğe Allah aşkına onun stresi yeter bebeğe zaten kız kafayı yemeyin yaaa
Esracigdem Melodimm bir kere sucuk yedim iki kere de cips yedim. Aklıma girince cıkaramıyorum maalesef 😁
Mavi6 Yenibirannee keşke bana da öyle dese her gittiğimde abur cubur yemek yok diyor hazır meyve suyu da yasak dedi canım çok istiyor ama 🤓
Mustafayigitvebeytugannesi Smyye0303 3 oglandan sonra bir daha hamile kalacağımı dusunemiyorum dördüncü bir oğlana daha dayanmaz bu kalbim 🤦 o yüzden çiğ yemeye devam 🤣🤣🤣