Bsr1890 Dün yazmıştım burda tokluk kan şekerim 167 çıkmıştı, bugünde açlık kan şekeri sonucum çıktı 78 . Sizce yüksek mi şeker yüklemesi kesin yaptırmam gerekiyor mu ?
Kalbiimde2can Bsr1890 aclik cok iyi ama toklul yüksek baya o yüzden doktorunuza bi danisin derim seker ihmale gelmez canim
Bsr1890 anneoluyoruuumm16 ya aslında tokluk şekerimi ölçtürmeden önce meyveli buzlu çubuk dondurmalar varya ondan bi tane yemiştim😂 acaba o etkileyip yüksek çıkartmış olabilir mi? Doktor bişeyler ye 2 saat sonra gel demişti kahvaltımı yaptım sonra beklerken sıcaktı canım çekti aldım bi tane yedim o an aklımada da etkiler mi falan diye bi düşünce gelmedi hiç sonradan bu aklıma geldi
Bsr1890 Hilalmvc ya aslında tokluk şekerimi ölçtürmeden önce meyveli buzlu çubuk dondurmalar varya ondan bi tane yemiştim😂 acaba o etkileyip yüksek çıkartmış olabilir mi? Doktor bişeyler ye 2 saat sonra gel demişti kahvaltımı yaptım sonra beklerken sıcaktı canım çekti aldım bi tane yedim o an aklımada da etkiler mi falan diye bi düşünce gelmedi hiç sonradan bu aklıma geldi
anneoluyoruuumm16 Bsr1890 tabiki etkiler 😂😂 bende doktorun aç karnına gel dediği görüşmeye magnolia yiyip gitmiştim ertesi gün hemen şeker yüklemesi yaptı hepsi normal çıktı 😂😂
Alaalala Bsr1890 Etkilemis olabilir çünkü yemek yedikten sonraki bir saatle iki saat de aynı değil. Ama tokluk için oldukca fazla çıkmış.
Bsr1890 anneoluyoruuumm16 yaaa bende de mi öyle oldu acaba , birde kahvaltıda hamur işi yedim börek çayıda zaten şekerli içiyorum🤦🏼♀️ kararsız kaldım çok şeker yüklemesini yaptırıp yaptırmamakta ve zamanıda geçecek artık 27+1 olduk