Sazem Kızlar 25 haftalığım sureklı akıntım var yarın ıdrar testı verecegım enfeksıyon var mı diye ama normal mı degıl mı kokusuz renksız bazen acık sarı
runkli0606 Sazem 32 haftadayım başından beri var enfeksiyonda var ama ilaçlarda dahil ne yapsam geçmedi. Allaha emanet gidiyorum 😢
babyface_ Sazem doktoruna nioli yagi kullanabilir miyim diye sor bana tavsiye etmişti doktorum çok işe yaradığını söylüyorlar
Mrsfly Sazem canım bende başından beri oluyor açık sarı enfeksiyon felan yok artık sürekli günlük ped kullanıyorum 24 uncu haftadayım inan bende sıkıldık valla. Enfeksiyona baktır yoksa sıkıntı yapma olabilir demişti benim doktorum
Sazem Bennomuyum korkuyorum ınternette hemen enfeksıyon yazıyor ayrıca vajına agrımda var sızın varmı bebek buyudukce oluyormuş sanırım
rosemomm vajinal bölgeye kan akımının artması, serviks ve vajen duvarının yumuşaması ve ilerleyen haftalarda bebeğin başının baskı yapmasından dolayı oluyormuş bende de akıntı en başından beri var 32.haftadan bildiriyorum daha daha daha arttı