ebru2650 mombarbie_ :) bir dolu bir boş da karar verdim yapmadım canım dün gece ;) bugun devammn :) akşam üzeri ovulasyon yapayımda görrüm durumu :) hala çatlamadamı piksemi bakarız 😊❤️
Aysnr11 Şimdi çatlama mı olmuş oluyor ? Tam pik olmadan çatladı galiba yumurta 🤔 valla beynim yandı bu ovulasyon takip işi zormuş 😮💨 @ebru2650 @momsbaby22 @Sibelsibos
ebru2650 Aysnr11 kuzum bi anda nasıl silikleşmiş anlamadım . sende fazladan test varsa , 8 saat ara ile bi tane daha yap . yada bugunü kesin değerlendir karar senin :)
Hcran06 Aysnr11 kuzum Evet çatlamış Bugünü de değerlendir birlikteliğin olsun Benim de dün çatlamıştı bir gün arayla🌸🤣
Aysnr11 Hcran06 değerlendirelim bakalım 😄 valla bi garip yumurtladım birden bire oldu bittiye geldi niye böyle oldu ki 😄😄
Aysnr11 ebru2650 test çok 30lu almıştım 😄 o zaman 7-8 gibi tekrar yapayım testi ve bugünü değerlendireyim inşallah yumurtlamışımdır 🥹
Hcran06 Aysnr11 ama yarına da test yap sanki dün ve önceki gün koyu gibi tabi ama bak önemli olan idrarda 15 saniye bekletim düz zemine koyuncada 10 15 dakika içerisindeki resmi atman ben öyle yapıp atıyorum
Aysnr11 nurtug Senin de yumurtlama günün bugün gibi canım değerlendir test yapmaya devam et ne zaman çatlayacak takip et 😇
ebru2650 Aysnr11 evet garanti olsun yap . ona göre karar verirsin . ben biraz önce yaptım foto atarım birazdan . aynı dünkü gibi pik . :) silinme yok 2 çizgide aynı koyulukta . ama ben bugun tekrar değerlendiricem . dün geceyi boş geçmiştim bugunu dolu yapıcam . ilişki olur yanı bugun :)
Aysnr11 Hcran06 7-8 gibi tekrar yapmayı düşünüyorum 15-20 sn bekletiyorum hemen koyuyorum 10-20 dk da bekliyorum sonuç için 😇 İnşallah uğurlu gelir canım hayırlısı olsun bakalım 🥰🥰
Aydannx Benimde adetim bittikten ertesi gün sonra başladım takip etmeye bugün 4. gün ama dün yapamadım dışardaydım çünkü, o iki gün hiç yoktu bugün böyle belirgin çizgiler var sizce yumurtlama olmuşmu
Hcran06 Aydannx ola bilir normalde adetin bittikten 3 gün sonra yapılıyor ben öyle yaptım size atayım takibimi birde ne olur ne olmaz bu günü değerlendirin isterseniz