ebru2650 Aysnr11 oyle bile olsa yine beklemen gerek kuzum . doktorlar adet gecikmesinden bi hafta sonra gelin dior . yani yumurtadan itibaren sayınca 21 gün sora diorlar … her ihtimale karsı , kişinin kendini streese sokmaması için , kesenin oluşması için o sürenin geçmesi gerek . yani sen her halukarda bi hafta kadar daha bekle . toplam yumurtlama gününden itibaren sayarak 15-16 gün olsun oyle gider kan verirsin
Aysnr11 ebru2650 Ne kadar erken öğrenirsem benim için o kadar iyi kanımda pıhtılaşma olduğu için doktorlar öğrenir öğrenmez gel diyor o yüzden varsa hemen öğreniyim diye 😇🥰
ebru2650 Aysnr11 evet ama cıkmazsa die dedim . ozmaan sen yumurtlama gününden say kuzum 11 inci günü git kanda o zaman cıkar
Aysnr11 ebru2650 Bugün 10. Gün kalkar kalmaz test yaptım hayalet çizgi görünüyor inşallah yine test beni yanıltmıyordur 🥹🥹🥹 Çok çok derinlerde 2. Gebeliğimi de bu şekilde öğrenmiştim gidip kan vericem bugün inşallah vardır boşuna heveslenmek istemiyorum 🥹🥹🥹
ebru2650 Aysnr11 oyyy kuzummmm …. hadi inşaAllah . sana dua edecegimmm 😍 kan ver evet boşa strese girme hemencecik durumu ogren :)
ebru2650 ayyyy canım benimmmm 😍😍😍😍 doktor ne dedi . pazartesi yine vericeksin demi kan . hergün artar zaten haftaya yüksek çıkar . çünkü daha cok yeniiii . 😍😍
Aysnr11 ebru2650 Doktora göstermedim sonucu 5 üstü gebelik olduğunu bildiğim için 😄 pazar günü özel hastanede veririm yine inşallah düzenli artış olur da sağlıklı bir gebelik geçiririm 24 temmuz randevu aldım daha çok küçük belki kese bile görünmez ama yine de gideyim doktora dedim belki hemen kan sulandırıcı başlar 🥰🥰🥹🥹🥹
ebru2650 Aysnr11 evet canm senin hemen gitmen mantıklı . ilaç başlayabilir doktor . o yüzden bekleme .😍😍😍 burdan yaz banada haber ver canım . kendini yorma doktora gidene kadar dikkat et 😍😍🧿🙏🏻❤️
Aysnr11 ebru2650 Çok teşekkür ederiiim ♥️🥰 Yarın yine kan vericem artış için inşallah güzel artış olmuştur Allahım isteyen herkese sağlıklı bebişler nasip etsiiinn ♥️♥️♥️
Aysnr11 ebru2650 Güzel artmış kesin hamileyim artık 🥰🥰🥹🥹♥️♥️ Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah 🥹🥹♥️♥️ En başta sana bana çok güzel destek oldun çok teşekkür ederim ♥️😍
Aysnr11 K-1997 İlk denemede hamile kaldım canım ısrarla yapmaya devam ettim yumurtlamıcam sandım ama adetimin olması gereken 2. Günü yumurtlama oldu 3 gün sürdü yumurtlama değerlendirdim çatlama yı da değerlendirdim 10. Günde kanda pozitif gördüm 🥰🥹♥️ İnşallah sende ilk ayda pozitif görürüsün ♥️
Mavilisa Aysnr11 canim yumurtlama yani çift çizgi benim bir günden az sürdü, ertesi gun yaptigimda (24 dolmadan) siliklesti, bu normal mi?
Aysnr11 Mavilisa Evet normal 6. Gün yumurtlama olmuş değerlendirdin mi ? Kişiden kişiye değişiyor yumurtlama günü sen yine de devam et adet gününe kadar belli mi olur tekrar yumurtlayabilirsin 🥰
Mavilisa Aysnr11 bugün seffaf uzayan yumurta akı gibi akıntı geldi ,yumurtlama akıntısı sanırım. 🙄Şimdi kpss sınavindan çıktım,sıvı alımımı kesicem, 3 gibi ovulasyon testimi yapicam, çıkar mı acaba?
ebru2650 Mavilisa çıkar canım sıvı alımını kes , yap ❤️🧿 benim bu ay o akıntı geldikten 3-4 gün sonra pik çıktı . bazen yumurtlamadan önce , bazende yumurtlama zamanında gelio o akıntı