Serenn16 Merhaba hanımlar genelde lansinoh nun göğüs ucu kremini duymuştum çok bide mustela nın göğüs ucu kremi var onuda çok beğenen öneren var daha önce kullanan veya yakınında kullanmış varsa hangisi daha iyidir acaba?
twofruits Serenn16 lansinoh kullandım yara olduktan sonra kullandım fayda etmedi gümüş kapak kullandım iyileştikten sonra yumuşatması için kremi kullandım yara olmadı sonradan öncesinde kullanmakta fayda var birde bebek memeyi kavrayamadığı zaman yara oluyor zaten ben silikon uçla emzirdim o yara yapmıştı
Serenn16 twofruits lansinoh yu doğuma yakın başlayın diye duydum hep önce den başlamak çok daha iyi etki veriyormuş
elifsen Kendi sütümle nemlendirdim. Kuruduğu için yara oluyor dedi doktor. Kapaklar vs onlar nemli bıraktığı için yara olmuyor. Süt sürüp streçle kaptan gördüm hiç yara olmamış
Serenn16 elifsen ne güzel inşallah benimde yara olmaz. normal dede göğüs ucum çıkık değil inşallah tutar
twofruits Serenn16 instagramda gebeanne sayfası var emzirme danışmanı şimdiden bakın benimde meme ucum içerdeydi ememedi silikon uçla emzirdim bir aylık olana kadar sonra normal tuttu ama yara oldu ve tam boşalmadığı için göğsüm mastit oldum masaj teknikleri ile çıkarabilirsiniz ucu ya da enjektörle çıkarabilirsiniz