1asel-duru Kızlar en başından beri canım ananas çok istiyor şimdi havalarda sıcak buz gibi ananas yemek canım cekiyor iki üç dilim yesem bişey olmaz değil mi
Melodimm 1asel-duru Ben ananas istedim yerine ananas meyve suyunu içtim.Normalde aklima gelmez ananas ama işte.Ananas zararli diyorlar ama ben pek inanmıyorum ya
[silindi] Melodimm kim diyor diyen kisi doktor değilse inanmayin bana sadece midye cigkofte cig balik iceren besinler yeme dedi doktorum . Ha cigkofteyi de evde etsiz yapip yiyorum o ayri 😅
dexter ananas, hurma bi de sanırım incirdi açılmaya mı sebep oluyomuş kasılma mı yapıyomuş öyle bişi, benim de ne güzel aklımda kalmış dlsjskjs iki üç dilim biraz iddialı 😂 ucundan bi parça ye şurda bir buçuk ayımız kaldı zaten az daha sabır
1asel-duru dexter bacım önceki gebelikte o kadar hurma yedim 38 haftada başladım 41 haftalıkti doğum yaptim sezeryanla hiç açılma bilmem ne yapmadı bende hurma ama ananasin da yapacağıni sanmıyorum 😁
[silindi] Melodimm 1asel-duru aman herkesi dinlememek lazım agzi olan akil veriyor herkes herseyi biliyor he he de gec boşver doktorlari dinle sadece 😅
Kkbbb 1asel-duru böyle şeyler düşünmeyin arkadaşlar ben yiyorum bende 34. Haftadayım. Çok sağlıklı bir meyve ananas faydalıdır.
inciata ananas 37den sonra yiyebilirsin canım normal doğumu kolaylaştırıyor canım ödem atma özelliği olduğu için doğumu tetikleyebilir ben doktorun yalancısıyım birine olmadı diye sana olmayacağı anlamına gelmiyor riske atılmamalı bende çok istiyorum da 35+4m
Babyykmz 1asel-duru valla ben bilmiyordum ilk 3 ay full ananas yedim cok sukur birsey olmadi. Sonradan ogrendim
Havvaca Canım bence abartmadan yiyebilirsin. Ben 31 haftada kontrole gittiğimde Dr um günde 3 hurma yiyebilirsin artık dedi mesela. 1 dilim ye nefsini körelt 💞
Skn23 1asel-duru ananas doğumu tetikliyor diyor yemeyin diyorlar . Ama 3 dilim sana ne yapsın hemdr zaten 34 haftalıksın. Valla ben çiğköfte de yedim maydonoz da yedim sakatat da yedim ilk çocuğumda bunda sa . Hurma istediyse canım ondan da yedim . Canının istediği herseyin tadına bak . Çok çok yemediğin sürece zaten sana bir zarar vermez 😄
1asel-duru Skn23 bu saydıklarınizi bende yedim maydonoz çok severim onu şimdi sizden duydum hiç farkında değilim yemisim zaten😁hurmayi da duydum açılma yapıyormuş diye ama uzmanlar günde bir iki yenilir diyor zaten ben sezeryanla doğum yapacağım 😁
Babyykmz Skn23 su maydanozla ilgli bir aydinlatma yapayim gebelik egitimi aliyorum doktorlar maydanozla alakali soyle birsey soylediler kamyonlarca maydanoz yerseniz tabiki zararli dusuge yol acar ama 1 kilo bile maydanoz birsey yapmaz dediler 23. Haftamda ogrendim ki ben cig maydanoz ve taze nane aşıgı olarak 23. Haftama kadar yememistim simdi hunharca yiyorm 😀