mandalina-12 Kızlar bugün kan verdim negatif adetime 8 gün var ? Sizce nasıl erken mi vermişim. Böyle megatif olup sonra pozitife dönen var mı?
LamiyaCetinkaya mandalina-12 Aşko sen de bekleyemeyenlerdensin sanırım 😂😂 8 gün çok erken, en azından 4-5 gün kala ver, en erken öyle çıkar ama çıkmazsa da üzülme yine adet olmazsan verirsin. Bu işler belli olmuyor çünkü ❤️
[silindi] mandalina-12 8 gun varsa denemeye devam edin bence yumurtlama dönemi sayilmiyor muydu ben oyle biliyorum.
FatmaErdur mandalina-12 ben regle 9 gün kala kan testi yaptırdım sonuç 0.00 çıktı ama kan tahlilinden 2 gün sonra idrar testinde silik bir şekilde hamile olduğumu öğrendim şuan da 25+4 günlük hamileyim
mandalina-12 77Bebek35 ayın 7 sinde yumurtam 20 mm idi. Son 3-4 gündür hafif sızı oluyor kasıklarımda. Ara ara göğsüm sızlıyor ve geçiyor
mandalina-12 [silindi] adetimin 14. Günü yumurtam 20 mm idi ayın 7 sinde yumurta çatlaşmıştır diye düşündüm ama
[silindi] mandalina-12 yani cok teknik bilgiye sahip degilim ama o aralik 10 gun filan hep denenmeli diye biliyorum adete yakin da hamile kalinabiliyor.
PapatyaAnne_ FatmaErdur Bende pazartesi günü sağlık ocağında kan verdim sonucum 0.13 çıktı pazartesi 1 hafta olacak o gün tekrar kan versem artmış olur mu acaba adetim geçti yani bugün 6 gün oldu
Aysnr11 mandalina-12 Çok erken vermişsin bende aynı hatayı yapmıştım 3 gün sonra takrar kan verdim pozitifti 😊 4-5 gün kala verirsen çıkar 🫶🏻