Mutlulugumm 13+3 haftaligim suan hastanede yatiyorum şakir şakir kan gelme sebebiyle.. dusuk riskim varmis 3. Serumum 4. Son olcak. Igne ve hapta verdiler. Suan azaldi cok sukur kan. Bundan sonra beni neler bekliyir 9 ay gep yaticakmiyim
Gizem51 Mutlulugumm evet yatacaksın en önemlisi psikoljini yuksek tut dusunmemeye çalış ınsllah geçecek bugunler yaşamış biri olarak.doguma yakin da dr bol bol yuru yuru diyecek
tugbaarya Evet uatacaksin tuvalete bile birinin desteğiyle ve afedersin delik kısmına değil köşeye oturacaksin kanama pıhtı herhangi birşey takibi için vitaminler ilaçlar aynı saatte düzenli kullanılacak. Yediğine içtiğini hareketine dikkat edeceksin. Asla üzülmeye ek sinirlenme yemek ve yorulmayacaksin . Üzgünüm ama bunların hepsini yapmalısın 9 ay a yakın yattım bende. Özellikle yatağın rahat olacak yanında sana destek olan biri mutlaka olacak hoş benim yoktu . Banyonun yaparken usutmemeye çalış . Ama haftada 3 kez 5 ser dk duş halinde biri eşliğinde . Kukkandigin eşyalar birbir kullanabileceğin olsun yada sadece sen ve eşimin gibi enfeksiyon kalmamanız için. Gün içinde kitap okuyarak film izleyerek geçirebilirsiniz vakit ama asla Dr n her dediğine bakma diyenlere aldırma. Her türlü cinsel ilişkiden uzak duracaksın . Eşin bu anlamda ona anlar seni . Haz alacağın şeyler olmayacak rahim kasılmaması için kontrollerine dikkatle gideceksin asla atlama her aklına takılani sor . Arada ayaklarını yukarı kaldırarak dinlen uyuma uzan sadece ki varış olmasın. . Ay daha neler yazardimda şimdi Dr dikkatli ol yeter der kafanı karıştırmak istemem. :))) Aklına takılan varsa sor 2 dusugum var bnmde oğlumda bunlardan beter bir gebelik geçirdim :)
Dimple23 Bende 6 haftalıkken şiddetli bi kanama yaşadım nasıl hala hamileyim bilemiyorum mucize yani öuayene masası kan gölüne döndü bana bakarlerken hemen yatışını yapıyoruz dediler ben kabul etmedim evde 3 çocuğum var çünkü dedim ilaçlarımı veri iğnemi herşeyimi gideyim dedim eve tabi yatmam lazımdı ama evhanımı yatabilirmi altıma çocuk bezi koydum kaşltıö çocıklarıma yemek yaptım .... yatmadım yani ... sonuç sağlıklı bir şekilde gebeliğin devam ediyo ama 20 gün sürdü kanamam.... eğer o minnak sizinle olacaksa hiç bişey engel olamaz rabbimin dediği olacak tabi biz çnlemimizi alocaz ... geçmiş olsun