dilay_06 Aleeynna ben ilk 14 hafta yiyemedim sonra iştahım çok açıldı ama bir yerden sonra kesiliyor korkacak bir şey yok fazla kilo almamaya yürüyüş yapmaya dikkat et yeter
Aylanursu Aleeynna Canım malesef benim de aynı durum masadan kalkıyorum yarım saat geçiyor yine açlık hissi doymuyorum resmen 18+2 haftalık hamileyim başından beri bu sekildeyim
Aslan10 Aleeynna ay sürekli meyve yada salatalık şu İçecek yemek yememek için ne bulsam deniyorum yine acıkıyorum 😂😂 10 haftalık olucaz başından beri böyle kusuyordum hemen yiyordum duramıyordum çok şükür kusma geçti dakika başı biseyler yiyip içiyorum şimdi kalkıp kendime tost yapicam 😂😂
elifsen İlk zamanlar normal vücut alışmaya çalışıyor ama yağlı sağlıksız şeyler yemediğiniz sürece problem olmaz. Bol yürüyüş bol sebze protein
Aslan10 Ergg uykumda bile acıkıyorum gece yarısı midem kazıyor çok komik 😂😂 tuvalete kalkasım gelmiyor bu yüzden
Aslan10 Aleeynna vallahi çöp kutusu gibi küstük tan 10 dakika sonra kalktım meyve tabağı hazırladım saralleyle bi güzel meyve yedim üstüne sucuklu tost gömdüm şimdi de limonlu sade soda icicem 😂😂😂
Aslan10 Aleeynna sade soda yararlı canım bol bol iç magnezyum açısından günde 2 defa içiliyor her gün içmeye özen gösteriyorum eşim bol magnezyumlu olan marka alıyor hatta hem rahatlatıyor da yoksa sıcak basıyor sanki daralıyorum sürekli. Sade içemiyorum dersen içine limon ve portakal sık çok güzel oluyor ben şeker bile atıyorum 😂😂
1asel-duru Çok normal folik asit kullanıyorsanız onunda etkisi var ilk başlarda öyle oluyo birden açlıktan gözü dönüyor insanın ama son haftalarda iştahsızlık bile olabiliyor şimdi vücut gebeliğe hazırladığı için kendini hormonlar extra çalışıyor