Mlke95 Kizlar göbek bağı düşmeden banyo yaptıran var mı aranızda sorun olur mu… bebeğim 8 günlük ve daha banyo yapılmadı çok rahatsız… bi yaptırsam banyosunu
Esrafatih01 Mlke95 ya bazıları aynı gün yıkamış ama ben tercih etmem. Düştükten sonra yıkarım. İsterseniz nemli bezle hergun silin
Tugce0142 Mlke95 hastaneden geldiği gün yıkadık biz 2 güne bi yıkanıyordu göbeğini kuru tutun yeterli bi de göbeğe sıkılan ilaç var onu kullandık
Mlke95 @elifsen bilemedim ben de … eltim diyor nekadar geç düşerse okadar iyiymiş güya…. ve kesinlikle yikamamak lazımmış… ama bu sıcaklarda çocuğum perişan oldu …. afedersiniz eksi kokmaya başladı… her yerine süt akinca mahvolduk … yıkadım valla Allah büyük…. hemen bayıldı hahahahah
elifsen Mlke95 ilk zamanlar ıslak ya daha belki enfeksiyon kapar diye korkuyor anneler ama dikkatli kurutulursa hiç bi şey olmaz. Eltiler çok biliyor
minikmucizemmmmmm Mlke95 benimkinin göbeği 9. Gün düştü. Bugün 11 günlük henüz yıkamadım krem sürüyorum iyice kurusun dedi doktor ama bende yıkamak istiyorum soyulmaya başladı çocuğum.😃
Mlke95 @minikmucizemmmmmm aynen deri soyuluyor komple vücutta… İlk başta korktum acaba su çok mu sıcaktı çocuğun derisi kabarmış…. ama değişiyor herhalde yenileniyor
minikmucizemmmmmm Mlke95 evet deri değiştiriyorlar bende yarın yıkıcam nasipse😊 sonra haftada iki gün yıkarım hava çok sıcak artık
Mlke95 @elifsen hiç deme bacım ilk hastaneden çıktığımda dedim hemen yıkarım… komple sülale hayır olmaz dedi … şimdi de kac gün olmuş hala banyosu yapılmamış diyorlar …. insan çıldırmamak için kendini zor tutuyor…. bir de başıma doktor kesilenler yok mu ahhhhh
Melikenl Mlke95 yeğenimde Haziranda doğdu 2 sene oldu. Eve getirince hemen yıkadık. Yazık çocuğa adana sıcağında mahvolmustu. Göbeğini iyice kurulayın bişey olmuyor. Biz iki güne bir yıkadık çocuğu hiç birşey olmadı.