Emnklc Merhabalar 23 haftalık hamileyim iki gündür vajinamda yanma acı ve kaşıntı var böyle olan varmı?ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim
Acemimum Emnklc bol su tabiki sonrasında pamuğu sirkeli suya batırıp her tuvaletten sonra silmenizi önerebilirim benim çok şükür yok mesela bu şekilde atlattım
Mrym_sld Gecmıs olsun aslında doktoruna gozuksen daha ıyı en azından fıtıl verıyorlar ve ıyı gelıyor ben yasadım bı hafta once 9 gun fıtıl kullandım gectı ve arada sırkelı suyla yıkıyorum kasıntıya cok ıyı gelıyor ınsallah gecer en kısa zamanda gercekten sınır bozucu😫
KaderAdnan idrar yolu engeksiyonu bende de vardı suya katılan tek kullanımlık bi ilaç verdi doktor hatta alıp içmeyi unutmuştum sayende hatırladım
Emnklc İki gün önce gittim normal dedi oroday adında tek kullanımlık suya katılan bir toz verdi ama şimdi daha kotu oldu gibi😥bu aylarda idrar yolu enfeksiyonu erken doğum riski oluşturuyor diye duydum ondan korkuyorum
ozgens Benim idrar yolu enfeksiyonum vardı. Antibiyotik verdi doktorum. Şuan çok azaldı ama hala var. Yalnız vajina kaşıntı ağrı mantar belirtileri oluyor. Onu doktorunuza söyleyin isterseniz.İdrar yolu enfeksiyonunda idrar yaptığınız yerde ince bi sızı hissetmeniz gerekir.vajina da değil. Enfeksiyon da Doğum sırasında bebeğe bulaşma ihtimali olduğu için Doğum öncesi tedavi edilmesi gerekiyor.
Acemimum Emnklc suyla karıstırıp vajinanın etrafına sileceksiniz içini değil o zaman zarar verecegnı sanmıyorum yani ben şahsen yapıyorum çünkü
Mrym_sld Emnklc 15 haftalıkken oldu doktoruma sorup kullandım kremlerdense onun sorun olmayacagını belırttı sorunda yasamadım cok sukur ılık suya bır kac damla sırke sadece 👍🏻