Kızlar hepiniz benim manyaklığımı okumalısınız..🤣
Sanki hayatımda 5 çocuk doğurmuş rahatlığına sahip bir ben ve sanki doğumu kendi yapacakmış gibi heyecanlı eşim sjsjjs🤣
Kızım 6.5 aylık ama hep aklımıza gelir ve güleriz.
Kızlar bir pazar aksamıydı. Ben 38+6 bir sonraki gün randevum var ama doktorum çok kolay doğum olacak diye hiç çatı muayenesi yapmamıştı benden daha çok meraklı eşim pazar akşamı eşimle çarşıya kadar 40 dk yürüyerek gitme ve gezme sonrası dönüşte haftaya kadar dogurmazsan suni verecekler diyip kaynana misali korkutuyordu ve aklıma acile bahane bul gir açıklığına baksınlar diye bir cümleyi soktu tabi benim ağrı sızı yok Bursa’dan Adana’ya kadar yürüyerek gidecek hal var ama eşim yürümekten pert 🤣🤣
Hadi tamam aksiyon olsun dedim ve acile hicbirseyim yok çatı muayenesi olmadım diye girdim hemen dogumhaneye alıp çatala çıkarttılar ve ebenin yüzünü hiç unutmam in in in nst ye çabuk dedi bende kızıma birşey oldu sandım sancıların 100 ve 7.5 cm açılma mevcut atla ambulansla şehir Hastanesi’ne burda doktor yok dedi ben şok tabi sjsj ben giderim çantam yok dedim eşime doğuruyormusum dedim eşim tüm sulaleyi aradı heyecan ve stresten sjsjsj. Tüm sülale kapıda ben çantami alıp çıkayım hastaneye gidelim diye beklerken ben sıcak duş alıyordum ebemin duş alma doğururdum demesine rağmen shshsh🤣 sonra yarım saatlik yolumuz vardı ve asıl hastaneye varmistik çatala çıktım 8.5cm dedi ebe hadi çabuk tekerlekli sandalyeye yatisin yapılacak dedi bense hayır merdivenden çıkacam dedim hala aklımda yürümek var shshsh🤣 doğum yapacağım kata merdivenlerle çıkmıştım ve yatisim yapılana kadar 9 cm olmuştum ama bende tik yok ben comel kalk yapıyorum kaynanam ağzı açık beni izliyor shshh🤣 sonra yatırdılar bağladılar herşeyi ay çok zorlanmaya başladım sanırım geliyor ya bakın dediğini hatırlıyorum o sıra ebe koştura koştura gitti arkasından 8 tane ebe geldi malzemelerle halbuki ben ağrıyı bebeğin saci görünüyor deyince gerçekten hissetmeye başladım başladım ikinmaya etrafımda ebeler bence 4 kilo bence 2 kilo doğacak yok doğru bilirsen şunu yaparım diye iddialasiyorlar sjsj o sıra ben kızımı dogurmusum haberim yok hala ikiniyorum ebe bırak dedi ve bir baktım sıcacık vücudu cennet kokusuyla kızım kollarımda acıkmış hemen emzirdim bide ben doğumda cinsiyeti öğrendim tabi eşimle benim cinsiyeti sormak aklımıza gelmedi aradan geçen yarım saat sonra elimdeki bileklikten kız olduğunu anladik shshsh🤣🤣