Kızceler en başından beri sezeryan istiyordum planlıydı 38+2 6 haziranda sabah 8.30 da hastaneye gittim süslemelerimizi yaptık damar yolumu açtılar üstümü değiştirdiler serum bağladılar benden önce bi kişi daha vardı onu bekledim sonrasında amelıyathaneye çıktık damar yolu açarken bende damar bulmak zor olduğu için canım yandı yalan yok ağrılarım geçti hala kolum mor🤦🏼♀️ neyse amelıyathaneye girdik anestezi uzmanı oturur pozisyona aldı başım öne doğru indirdi belim büküldü zaten o an her bilgiyi veriyor sırtımdan yaptı iğneyi anlık bi sıcaklık geldi sonra uyuşmaya başladım zaten ve bende o iğneden çok korkuyodum ama damar yolu gerçekten daha çok acıyomus o sinek ısırığı gibiydi hemen uyuşmaya başladım zaten sondamı taktılar uyustugumda sonrasında tam 10.01 de bebişim doğdu 2855 gram 10-15 dk ıcınde her şey olup bıtıyo gözünüzde sakın buyutmeyın zaten başınızda sıze her bilgiyi verip konuşuyorlar odaklanmıyorsunuz amelıyata, sonrasında odaya çıktım bebeğim odadaydı 3 saat sonra sıvı tüketmeye başladım amelıyattan çıktığımda çok yorgun hıssedıyodum kendımı neden bılmıyorum aşırı halsizdim sonrasında geldim kendime 3 de yürümeye başladım yalan yok ağrılar oluyor ama üstüne gittim hep merdiven bile inip çıktım 2. Kalkışımda akşam üstü etki tamamen geçince ağrım çok arttı bi ara ağladım ağrıdan yalan yok gece gaz çıkarınca rahatladım ağrım da azaldı bol bol kompostu su ve kahve ıctım diğer gün sabahtan çıktım 10. Gunumdeyım 5. Güne kadar bebeğimi emzirmekte zorlandığım için dikişlerim otur kalk pozisyonu yapmaktan ağrısı hemen geçmedi 5. Günden sonra rahattım evde yine kompostu ıctım ki gazım rahat çıktıkça ağrıları hıssetmıyodum sütüm hemen geldi sıcak su yapın duş alın artıyor hemen yani gözünüzde büyütmeyin ağrının üstüne gidin ama sızlama olduğunda dinlenin hemen, şimdi bebiş memeyi tutmuyor biberona alıştı onunla savaşıyorum dikişlerim iyileşti bile 7 kilo da gitti🧚🏼♀️🧚🏼♀️