Fatmaaneyyy 34 haftamıza girdik ve özel bölge kemiğim o kadar ağrıyor ki hiç bir şekilde normal yürüyemiyorum sizde durumlar nasıl ilk hamileliğim ve erkek isim de bulamadım 🥺
Byzaakann Fatmaaneyyy bende sabah yataktan kalkamıyorum ağrıdan bütün vücudum dökülüyor gibi geliyo 😞
Havvaca 32+5 bende de var o ağrı ama sürekli değil oturup kalkarken eğilirken yatakta dönerken falan oluyor. Geçmiyor özellikle geceleri daha fazla ağrıyor
Fatmaaneyyy Havvaca evet bende de öyleyken daha çok oluyor zaten oturup kalkıyorum zorlanıyorum kalkmaya yana dönemiyorım
Fatmaaneyyy Ozoooo ben fazla kilo aldım ondan mı acaba diye düşünüyorum 52 kiloydum hamilelikte 20 kilo aldım
Ozoooo Fatmaaneyyy bende aldım ama ikinci gebelik ilki sezeryan oldum ama bebeğim aşağıda ondan da olabilir dedi ayrıca son ay normal dedi
Elif-kurt25 Benimde halen daha devam ediyor 35 haftam bitecek doktorum pelvis kemikleri dedi ağırdan yere vajinada batma ve ağrı dediğiniz gibi ayagi kalkarken yürürken zorlanıyorum buna yapacak biseyimiz yok diyor sabır kızlar az kaldı allahin izniyle