__tugbaa__ Boncukk123 canım hiç bir bilgim yok genetik bölümü varsa bakıyordur diye tahmin ediyorum. Hastane bilgi verir aslında
Lunalunay Eskisehir fetal dna testinde cinsiyeti söylemiyormus bize verdikleri sonuç kağıdı ile nereden nasıl öğreniriz bilgisi olan var mi acaba 🥲
Temmuzmucizesi26 Lunalunay öğrenemezsin canım yasak çünkü. Özellerde dilerlerse söylüyorlar orada yasak bildiğim kadarıyla ama. Zaten 1 2 haftaya öğrenirsin çok bişeyin kalmamıştır. Yaptırdın mı bu arada sonuçların nasıl çıktı ?
Lunalunay Temmuzmucizesi26 cok şükür güzel çıktı teşekkür ederim siz nasıl çıktı inşallah güzel çıkmıştır ❤️
Temmuzmucizesi26 Lunalunay çok şükür benimde güzel çıktı. Sizin bayağı erken çıktı galiba bir ayı bulmadı gibi sanki daha erken konuşmuşuz gibi 🥰
Temmuzmucizesi26 Lunalunay kaç haftalıksınız bide. Ben 15 te öğrenmiştim cinsiyeti erken gitsem erken de olurdu belki ama daha netleşsin diye bekledim ☺️
Lunalunay Temmuzmucizesi26 aslında tam 4 hafta önce kan vermiştim 4 hafta sonunda çıktı 😊 ben defalarca gittim doktor cinsiyeti henüz belli değil dedi şu an 16+2 yin belki de devlet hastanesi diye söylemiyordur 🥲🥲🥲🥲🥲
Temmuzmucizesi26 Lunalunay ben 15 te özele gittim orda söylediler 17 de geçen hafta yani devlete gittim söylediler aslında tam net olunca mutlaka söylüyorlar
Beyaz0172 Lunalunay devlet hastanelerinde fetal dna da cinsiyet söylenmiyor özelde de doktora söylüyorlar o size söylemek isterse bilgi veriyor