BetulMom Kızlar ablamda kan pıhtılaşması var diye bende genetik testi yaptırdım. Doktor benimde yapmam gerektiğini söyledi. Daha 6.haftadayım.ablama hep ben yapıyordum ama kendime olunca korktum. Doktor karnına yap dedi. Öneriniz var mı nasıl yapıyorsunuz
surfermom BetulMom ben karnımdan yapıyorum. Kağan hocanın youtubeda videosu var oradaki gibi uyguluyorum. Evet acıdığı oluyor ama dayanılmaz bir şey hiç değil 🙏🏻 bir gün sol bir gün sağ taraftan yapıyorum.
Ozge111 BetulMom 23+4 olduk şimdiye kadar hep göbekten yapıyorum 1 hafta sağlık ocağında acilde yaptırdım sonra alıştım zaten 1 2 kez yapınca alışıyorsun acımıyor iğnenin havasını alın öyle yapın yaptıktan sonra da ıslak mendil yada peçeteye kolonya döküp iğneyi yaptıktan sonra bastırın hafif ovalayın ilk zamanlar morrarma olur ama sonra azalıyor
Sym4 BetulMom merhaba ben 34 haftalığım, 6 ay boyunca kola ve bacağa yaptım morarmadık yer kalmadı iki aydır göbeğime yapıyorum rahat ettim morarma falan yok, evet iğne yaptıktan sonra biraz yakıyor o ilaç ama morarmaktan iyidir
surfermom Yazmelegi_ bacaktan hangi bölgeye ve nasıl yaptığınızı yazabilir misiniz? Karın büyükçe zor olacak gibi, ben de ilerleyen dönemde bacağa geçmeyi düşünüyorum.
Casper- Ben de Enox kullanıyorum hatta tek dozdu 2 ye cikardilar bugün akşamları eşim yapıyodu şimdi annem yanımda ona yaptırdım. Ben de dhaa hic kendime yapmadım iğneyi kendime nasıl batiricam aynı dertten müzdaribim kısacası 🥺
Yazmelegi_ surfermom resimdeki yere vuruyorum iğneyi vuracağım zaman iki elimle sıkıyorum igneyi vuruyorum ama ilaci enjekte ederken elimi bırakıyorum ilaci enjekte ediyorum
Casper- Kubraadana3501 16+5 olduk canım dün muayenede bebeğimin suyunun azaldigini soyledi doktor ve riske atmamak icin dozu 2 yaptı
Gumus25 BetulMom ben 31 haftaya kadar karnıma vurdum artık bacağa geçtim ilk başlarda zor geliyor ama alışıyor insan sizin eliniz de yatkindir ablaniza yapıyormussunuz.